EuroCup Women'da Maccabi Bnot Ashdod'u 78-55 yenen Beşiktaş BOA'da Erman Okerman, takımının performansından memnun kaldı.
Beşiktaş BOA, EuroCup Women B Grubu'nda oynadığı erteleme maçında Maccabi Bnot Ashdod'u 78-55 mağlup etti. Siyah-beyazlı takımın başantrenörü Erman Okerman, karşılaşmanın ardından galibiyeti değerlendirdi.
Oyuncularının mücadelesinden ve savunma performansından memnun olduğunu belirten Okerman, galibiyeti getiren faktörlere de dikkat çekti.
“RAKİBE BOYALI ALANDA ÜSTÜNLÜK KURDUK”
Erman Okerman, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“8 günde 4 maçlık serimizin ikinci maçında galip geldiğimiz için mutluyuz. Oyuncularımı mücadeleleri savunma sertliği ve gereken dakikalarda akıl koydukları için kutluyorum.
Maçı kazanmamıza; ribauntlardaki her zamanki konsantrasyonumuzu korumamız, artı hücumda sezonun en az top kaybı yaptığımız maçını oynamamız ve rakibe boyalı alanda üstünlük kurmamız neden oldu.
Bir gün aradan sonra yine Maccabi Bnot Ashdod ile ikinci maçı oynayacağımız için iyi dinlenip gevşemeyip konsantrasyonumuzu korumamız gerekiyor. İnşallah o maçtan da galip ayrılıp ülkemize döneceğiz.”
Duhuliye.com
YORUMLAR (0)