Beşiktaş'ta teknik direktör Abdullah Avcı'nın ocak ayındaki transfer planlaması belli oldu.

Süper Lig'de sezona istediği başlangıcı yapamayan ancak son 6 maçta aldığı 5 galibiyet, 1 beraberlikle zirveye yaklaşan Beşiktaş'ta devre arası transfer çalışmaları da devam ediyor. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın hazırladığı rapor doğrultusunda transfer yapacak. Beşiktaş'ın hedefindeki isimlerle ilgili yeni gelişmeler de yaşanıyor.

Beşikta'ta Abdullah Avcı'nın transferde istediği futbolcular belli oldu. Başarılı teknik adamın mutlaka bir forvet ve her iki kanatta da görev alabilen bir oyuncu istediği belirtildi. Siyah beyazlıların golcü transferindeki hedefi ise İngiltere ve Fransa olacak. Ligleri izleyen kulüp scoutlarından gelecek rapora göre son vuruşları kuvvetli bir bitirici forvetin kadroya katılması için hazırlık yapılıyor.

EMRE KILINÇ DA İSTENİYOR

Beşiktaş yönetiminin Sivasspor'da başarılı performans sergileyen Emre Kılınç'ı da kadroya katmak istediği ifade edildi. Yönetimin bu konuda Sivasspor ile temas halinde olduğu kaydedilirken, Emre Kılınç'ın da Beşiktaş'a transfer olma konusunda istekli davrandığı belirtildi.