Basketbol

Alimpijevic: “Henüz hiçbir şey bitmedi”

Beşiktaş GAİN Başantrenörü Dusan Alimpijevic, Galatasaray MCT Technic karşısında alınan 108-83’lük galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu

 Başantrenör Dusan Alimpijevic, 108-83 üstünlüğümüzle tamamlanan Galatasaray MCT Technic müsabakasının ardından değerlendirmede bulundu: 

“Üçlükler girdiğinde işler kolaylaşır. Bu durumu takım halinde yarattık. Boş şutları bulduk ve değerlendirdik. Üçlüklerin girmesi önemliydi. Bu maçı unutmak zorundayız. Bu seri, iki yapanın kazandığı bir seri. Henüz bir maç kazandık. İki defa kazanmamız gerekiyor. Bu akşam geride kalacak ve bir sonraki maçı 0-0 gibi oynayacağız. Oyun kurucularımız oyunu çok iyi kontrol etti. Bizim sistemimizde topun paylaşımı ve sürekli hareket etmesi, tempo çok önemli. Bunu maç boyunca yapmak kolay değil. Kısa oyuncularım bugün bunu çok iyi yaptılar, sorumluluk aldılar. Bunu yaparsak işimiz her zaman kolaylaşır.”

Duhuliye.com

{ "vars": { "account": "GTM-T3XXFJ6" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }