EuroBasket’e son 16 turunda veda ederek büyük hayal kırıklığı yaşayan Sırbistan Milli Takımı’nda beklenen değişim yaşandı.
EuroBasket’e son 16 turunda veda ederek büyük hayal kırıklığı yaşayan Sırbistan Milli Takımı’nda beklenen değişim yaşandı.
Sırbistan Basketbol Federasyonu, Svetislav Pesic ile yolların ayrıldığını ve yeni dönemde takımın başına Dusan Alimpijevic’in geçtiğini açıkladı.
BEŞİKTAŞ İLE SÖZLEŞMESİNİ UZATMIŞTI
Yaz döneminde Beşiktaş GAİN ile sözleşmesini 2 yıl daha uzatan 39 yaşındaki çalıştırıcı, siyah-beyazlılardaki görevine devam ederken bir yandan da ülkesinin milli takımını çalıştıracak.
3 YILLIK ANLAŞMA
Sırbistan Basketbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, Alimpijevic ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu.

duhuliye.com
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (25)
Koskoca Bogdanoviçe ayar verecek bizim Duşan. Gergin de hem Panada hem milli takımda işte aynısı, ne atarlanıyosunuz olm
@Metin ne kullanıyorsan daha az yada kullanmayı bırak beyne gıden damarlarda sıkıntı yasatıyor sana dostum
Ben yönetimin yerinde olsam benim sözlesmeli koçumun Sirbistan milli takimi calistiracak olmasindan dolayi para isterdim Sırbistan Basketbol Federasyonundan, sonucta senin sözlesmeli elemanini caliştiracak,kimse bu yorumumu anlamadan düşunmeden yprum yazmasin çünkü global düzende bunlar yapilmasi gereken şeyler.Sen bir oyuncuyu kiraya gönderirken kiralama parasi aliyorsun almasan bile maasini ödettiriyorsun,Dusanida sonucta belli zamanlarda bir nevi kiralamis gibi oluyorsun.
Basligi gorunce bir an tedirgin oldum bizi birakti mi diye, sonra gelen sevinc ve gurur iyi oldu.
Sirbistan koçluğuna Dusan'ın getirilmesi basketbolda Beşiktaş'ın marka değerini 2 ye 3'e katlar.
İki işte nasıl çalışacak hemen sözleşmesi feshedilmeli diyenler.. Sizin bu kulüp tarafyarligiyla ilişkileriniz kesilmeli, Sırbistan gibi bir takımın koçu oluyor hocanız bunun gururunu yaşayın
Simdi bakalim 2 isi yapabilecek yetenek var mi? Kafasini hangisine verecek
Bu bir milli görev reddetmesi düşünülemezdi zaten. Kendine bir apolet daha taktı. Hocamız sonuna kadar destekliyoruz
Bence direkt fesih yapmalıyız tek taraflı
İşte şimdi ayıracan yolları ... 2 iş olmaz ... Ve çok büyük terbiyesizlik yaptığı .. Asla ederinden fazla değer vermeyecen .. Ndkta
@Sarpdeniz k bana bak senin gibiler yüzünden bu günlerdeyiz. Topla bavulunu başka kulübe git. Basketbol bu. futbol mu sandın? Sırbistan milli takımı dünyanın en iyilerinden. Sporcu bankası. Oradan 2 tane adamı getirse bize sınıf atlatır, edineceği tecrübe de cabası. Bizim takıntımızdan böyle bir başarıya imza atması gurur sebebi. Bari güzel işleyen şeylere dokunmayın be, yeter.
@Sarpdeniz k asıl senin ne kadar değerli bir hocaya sahip olduğunun kanıtı. Sırbistan basketbolda dünyada sayılı ülkelerden biri. Adama eurolig takımlardan teklif gelmesine rağmen bjk bırakmadı. Ayrıca milli takım turnuvaları genelde yazın olur fazla sorun çıkmaz. İnşallah her kulvarda başarılı olur
yakışır kocumuza! heyt be sirbistan milli takımınin hocasına sahibiz artık
Yani Sırbistan ı reddedemez neyse bizi de çalıştırır sıkıntı yok
Sırbistan gibi avrupa basketbolunun zirvesindeki takıma hocamızın getirilmesi bizim için gururdur. Aynı zamanda güzel bir reklamdır.
yakışır hocama. futbol için sokağa attığımız paraların dörtte birini bu çocuğa takım yapmak için harcasaydık euroleague yi gözü kapalı kaldırırdı havaya.
Iki iste nasil calisacak ya olmaz ki adamin kafasi karisir.
@John Wick sen bu lafı tek adam yönetiminde olan bir ülkede mi yapıyorsun hahaa
10 yıllık imzalamamız lazım, daha iyisini zaten bulamayız.
Beşiktaş içinde süper avrupa yıldızlarıda Alimpiyeviç için bizi tercih edebilir...!!!
Iyi hoca sirbistan akıllıca bir iş yapmış Avrupa şampiyonu olabilirler.Bizi etkilemez basketbolda hem ülke hem kulüp rahatlıkla idare edilir.
Hayırlı olsun. Hocamız hak ederek git gide büyüyor. Konsantrasyon kaybı olacağını düşünmüyorum. Aksine. Hırslı adam. Milli Hoca olarak da göreceği için kendini, eskiden yenilmeyi beş istemiyorsa, artık on istemeyecektir.
Gurur duyacağınıza bağrınıyorsunuz, salakmısınız nesiniz😆Kulüp koçluğu başka milli takım koçluğu başka, örnek Ergin hoca🤔