Beşiktaş Kulübü resmi internet sayfasına konuşan Avcı, şunları söyledi:

“2022-23 sezonunu 2 Ağustos itibarıyla açmış bulunmaktayız. İlk haftamızı, sporcularımızın sağlık kontrolleri ve fiziksel testleriyle geçirmekteyiz. 10 Ağustos itibarıyla saha antrenmanlarımız yoğunlaşacak. Şu an için takım kadromuzu bir oyuncu hariç tamamlamış durumdayız. Kulübümüzü uzun yıllar taşıyabilecek çok genç bir Türk oyuncu kadrosu oluşturduk.

1997-2006 doğumlu ve altyapı milli takımlarında yıllarca forma giymiş sporcularımızdan oluşan bu kadromuzdan kulübümüz adına uzun vadede çok ümitliyim. Gelecek üç yabancı oyuncumuzun da uyumunu sağladığımızda mücadele gücü yüksek, inatçı ve doğru basketbol oynayan bir takım olacağız. Taraftarımızın da desteğini aldığımızda ligde hedeflediğimiz yerde olacağımızı düşünüyorum.

Ligimiz herkesin bildiği gibi çok kaliteli ve güçlü takımlardan oluşmakta. Biz de bu genç kadromuzla sahada en iyisini yapmaya çalışıp; hem ileriye dönük hedeflerimizin peşinde koşup, hem de kendimize Play-Off’ta iyi bir yer edinmeye çalışacağız.

Bu doğrultuda transferimizin son hamlesi olarak hem tecrübesiyle liderlik yapabilecek hem de genç arkadaşlarımıza yol gösterici olabilecek deneyimli bir oyuncu arayışındayız. En kısa zamanda bu transferimizi de gerçekleştirerek yeni sezon için çalışmalarımızı hızlandıracağız.”