Beşiktaş , 2026-2027 sezonunda EuroLeague'de mücadele etme hakkı kazandı.
EuroLeague yönetiminin gerçekleştirdiği kritik toplantıda siyah-beyazlı kulübün organizasyona katılımı resmen onaylandı. Kararın, EuroLeague'in hissedar kulüpleri arasında yer alan Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes'in de bulunduğu 13 takımın oy birliğiyle alındığı öğrenildi.
Böylece Beşiktaş , yeni sezonda Avrupa basketbolunun kulüpler düzeyindeki en prestijli organizasyonunda mücadele edecek.
Duhuliye.com
YORUMLAR (86)
Bu nasıl taraftarlık millet ezbere yazmış. Kulüp için çok güzel oldu amaç mücade eden bir takım ve taraftarların ortaya çıkardığını ambians. Amaç eurolig şampiyonluğu değil sonuçta. Yönerim iyi iş çıkardı şimdi iyi bir sponsor şart
Türkiye de şampiyon olamayan takım euro ligte transfer siz şampiyon olabilir mi bu kadro ile biraz izan. Feneri kaç sezondur finallerde şampiyon yapıyoruz kadro yetersizliğinden.
Türkiye de şampiyon olamayan takım euro ligte transfer siz şampiyon olabilir mi bu kadro ile biraz izan. Feneri kaç sezondur finallerde şampiyon yapıyoruz kadro yetersizliğinden.
Yönetimin başka türlü yatırım yapacağı yoktu harika oldu. Fenere efese de teşekkür etmek bize yakışandır: çok iyi bir kadro kurmalı kepaze olmamalıyız. Bu katılımın motivasyonu bize yerel bir kupa bile kazandırabilir gelecek sezon. Özellikle koç için yeniden meydan okuma fırsatı
TAMAN GÜZEL HABERDE BU KADRO İŞİ NASIL OLACAK İYİ OYUNCULAR TRANSFERİ ŞART
Baskette 25 milyon bütçeyle şampiyon olma şansın bile var bu futbolda bir oyuncunun maliyeti umarım küçük düşünmeyiz sağlam bir kadro yaparız
Hadi hayırlısı bakalım Sağlam güçlü bir sponsor ve onun paralelinde iyi ve geniş bir takım kurmamız gerekli
Yönetim mecburen iyi oyuncular alacak çok iyi oldu bu ayrıca Dusan için de ekstra motivasyon oldu
İlk senemizde FINAL FOUR nasib et ALLAH'IM!!!!!
Alimpiyevice sallayanlar simdi cikin ortaya: oyle yada boyle Eurolige ulastirdi. Prestiji olmasa cagirmazlardi. Asil hersey simdi basliyor. 8. Siradan playofa kalmak bile basarili sayilir. Elbette yonetime simdi buyuk is dusuyor. Saglam takviyeyle fark yaratabiliriz. Cita yukseldi. Teknik ekibi kutluyoruz.
Serdal adalı : siz merak etmeyin en iyi kadroyu kuracağız, aplus oyuncular hazır
Hayırlı olsun. Artık sağlam bir takım kurmaya başlamak gerek.
Hayırlı olsun. Alimpiyeçin hocalığını şimdi görecez. Hadi başarılar
basketbolda başarı futboldan daha kolay, yeterki bizim coahca istenen bütçe sağlansın, bu adam takımı şampiyon bileyapar
şimdi sağlam kadro kurma ve tr de şamp. euroligde gedikli olma zamanı
Süper!! Artık bu durumda Euroleague e uygun takım kurmak şart.
O kadar emek, çaba ve mücadele boşa gitmedi. Emeği geçen herkese çok teşekkürler. Fener ile oynanan son final maçı çok güzel bir örnek oldu Euroleague'e. Güzel bir sponsor ve iyi transferler ile inşallah Play-Off'luk kadro kurarız. Günün en güzel haberi
fikret orman çıkıp salak salak konuşmasa o dönem biz de gediklisi olacaktık.. fikret ormanın amatör şuberleri küçültelim, kapatalım diye bir kafa yapısı vardı.. yazık etti basketbola
süper oldu.. seneye türkiye de şanpiyon olabiliriz.. çünkü kadro hem genişleyecek hem daha kaliteli hale dönüşecek.. gain le sözleşme bitti.. isim sponsorluğun dan 10 m euro forma dan falan derken sponsorluk gelirleri 20 m euro üstüne çıkabilir.. 5-10 da kulüp koydumu üstüne taş gibi takım oluruz.. o parada zaten bilet satışından gelir.. not sinem erdem oynarız.. 16 bin seyirci ortalama 10 bine oynasak enaz 10 maç 100000 eder ortalama 2000 tl bilet*100000=200 milyon tl oda 5 m dolar..
@asi kartal 2000 TL'ye futbol maçı biletini bile taraftar pahalı buluyor. Hangi dünyada yaşıyorsun?
Pozitif anlamda söylenecek çok şey var. 1- Alimpijevic! Adam neredeyse tek başına, rakiplerine göre mütevazi ve kısıtlı kadroyla Beşiktaş Basketbol'a seviye atlattı. Ne kadar teşekkür etsek az. 2- Ne olursa olsun; Alimpijevic'i getiren ve destekleyen yönetimlere teşekkürler. 3- Alimpijevic'in çağrılarını salonları yıkacak kadar doldurarak ve en önemlisi sportmence Beşiktaş'ı destekleyerek örnek taraftarlık sergileyen Büyük Beşiktaş Taraftarına teşekkürler. 4- Anadolu Efes ve Fenerbahçe'ye, rekabeti parkede tutup bir Türk Takımı olarak bizi destekledikleri için teşekkürler. Özellikle FB, futboldan da gelen acımasız rekabetimize rağmen bunu yaptığı için nasıl ki hakkımızı yedikleri zamanları unutmuyorsak, bunu şık hareketlerini de unutmayacağız. // Şimdi doğru düzgün sponsorlar, doğru düzgün rekabetçi bir bütçeyle Alimpijeviç'e bir takım kurdurmak için elimizden geleni yaptırmalıyız. Alimpijevic'le EuroLig'de de zirve hayalleri kurabiliriz. Bekle bizi Dünyanın En Prestiji ve Büyük ikinci Basketbol Organizasyonu! Kara Kartal'la tanışacaksınız!
@Burak ne güzel pozitif güzel noktalar yazmışsın 👏👏
Super haber ! Adamlar turnuvaya kimin yakışacağını iyi biliyorlar !!!
Kadro komple değişmeli hiç bir oyuncumuz eurolig klasmanı için uygun değil kaliteli bir sezon dileğimle.
Sat Orkun'u.. gelen parayla Avrupanın en iyi takımını kur
Hayırlı olsun. Emeği geçen herkese çok teşekkürler.
Büyük başarı ve tebrik ederim koç dusan hocam bu zafer senin ve takiminindir
O zaman ergin atamanı geri getirmek gerek
Dusan kalacaktır. En çok buna sevindim. Maddi yükü çekebilecek bir sponsor bulunabilirse güzel bir sezon izleriz. Hayırlı olsun.
@Kartal1 Başkan olmak için ona buna taraftar gruplarına yağcılık yapması lazım o işlere girmez yoksa röportajı var çok isterim gururdur Beşiktaş başkanlığı diye ama onu istemiyorlar Beşiktaş a solcu kesimden mesela bay Kemal başkan olmak istese hemen olur
Elindeki kadroyla yaşattığı başarıları küçümseyen hatta defol Dusan yazanlar şimdi Beşiktaş’ı Eurolig’te seyredecekler tabiki gerçekten basketbola biraz ilgileri varsa,Başkana düşen görev artık rotasyonuyla beraber bizi Eurolig’te taşıyacak kadroyu bu Beşiktaş savaşçısı Koç’un önüne koymak,artık bu saatten sonra bunuda yaparlar artık
ben aksine çok iyi olduğunu düşünmüyorum. bu şekilde eurocup'ta her sene kupanın favorisiyken şimdi eurolig için sıradan bir takım haline düştük. ayrıca kadro için çok ciddi maliyet gerekli ve takımın doğru kurulmaması durumunda oynanacak yoğun tempoda ligde'de bırakın liderliği ilk 4 bile zor hale gelir. hee derseniz bizim bütçe 20-25m euro o zaman ok derim ama onada bence gerek yok. cünkü getirisinden çok götürüsü olan bir organizasyon eurolig. geçen seneki 8m euro bütçe üstüne 2-3 daha ekleyerek ve doğru 2-3 isimle önümüzdeki sene eurocup alınabilirdi ve daha doğru hedef olurdu.
Bu kadar kısıtlı kadroyla, yaşanan sakatlıklara rağmen hem avrupa hem de Türkiye'de final oynandığı için, emeği geçen herkese Teşekkürler. Artık biraz daha akıllı yatırım ve oyuncu seçme vakti. Dusanla final four neden olmasın?
Haydi süper bir koçumuz var süper transferler ve iyi sponsorlar ile final four heyecanı yaşarız inşallah.
emegı gecen herkese tesekkurler rakıbımız fenerbahce ve anadolu efesede bu guzel destek ıcın ayrıca tesekkurler
Hayirli olsun! Çok iyi bir is çikartildi. Artik birde futbola el atsanizda, onuda sampiyonlar ligine tasisak!?
Muthis bir haber, harika kocumuz kupa alamasa da istikrarli sekilde oynattigi finaller sayesinde bizi buralara getirdi, ve kendisi de meyvesini almis oldu. Baska bir Euroleague takimina gitmek yerine Besiktasimizi Euroleague takimi yapti, gercekten her ovguyu hakediyor kendisi. Simdi top yonetimde her zaman oldugu gibi. Bu lige yakisan bir kadro kurma zamani. Futbolda beceremeyenler basketbolda becerebilir mi, gorecegiz.
@Pascal beğenmediğin kadro euroligde gruplardan çıktı 2. tura geçtik ilk katılım için gayet iyi bir başarıydı rezil olunmuş bir durum yoktu
Superrr , Sinan Erdem de oynariz simdi sponsorlar gelmesi lazim
A+ palavracı Serdal, Duşan'a nasıl bi kadro verecek görecez