Beşiktaş Gain Arena'da oynanan hazırlık maçında Beşiktaş GAİN, Aliağa Petkim’i 89-71 yendi.
Beşiktaş GAİN, yeni sezon hazırlıkları kapsamında hazırlık maçlarına başladı.
Beşiktaş Gain Arena'da Aliağa Petkim'i konuk eden Beşiktaş GAİN, rakibini 89-71 mağlup etti.
Beşiktaş’ta, Milli Takımın Eurobasket kadrosuna alınmayan Berk Uğurlu ve Yiğit Arslan da oynadı.
İlk üç periyodlu 20-18, 43-33, 70-48 önde tamamlayan Beşiktaş fast break sayılarında 22-10 üstünlük sağladı.
Conor Morgan 13 sayı, 3 asist, Devon Dotson 11 sayı, 2 ribaund, 5 asist, Anthony Brown 10 sayı, 2 asist, Ante Zizic 10 sayı, 8 ribaund, Berk Uğurlu 9 sayı, 5 asist, 3 ribaund üretti.
5 dakika sahada kalan Yiğit Arslan top kullanmadı.
Petkim’de ise Martynas Sajus 21 sayı, 6 ribaund, Yannick Frankie 16 sayı, 2 ribaund, 2 asist, David Efianayi 10 sayı, 2 asistle oynadı.
basketfaul
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (4)
Adalı anlamadığı için, Beşiktaş'ta iyi giden tek şey basketbol. Adalı basketten anlasaydı, buraya da başka bir magazin figürü bir Kaprisli Ganyancı Sergen bulur getirirdi. Projenin canına okurdu.
Bravo çocuklar.Bu sene sizden gene çok şey bekliyoruz
Şu basket takımımıza futbolun çeyreği kadar yatırım yapılsa TÜrkiye'de ve Avrupa'da almadık kupa bırakmazlar..Çünkü kocaman yürekli bir koçları var.