BJK Akatlar Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşmaya takım; Phil Pressey, Jason Rich, Erkan Veyseloğlu, Burak Can Yıldızlı ve Ivan Buva beşiyle başladı.

Karşılıklı basketlerle başlayan karşılaşmada Burak ve Buva ile ilk dakikalarda etkili olan takım ilk çeyreği 22-17 önde tamamladı.

İkinci çeyrekte Joe Alexander ile hücumdaki etkinliğini sürdüren siyah-beyazlılar, Enes Berkay Taşkıran'ın da skora katkı yapmasıyla soyunma odasına 47-33 önde girdi.

Mücadelenin ikinci yarısına takım; Phil Pressey, Erkan Veyseloğlu, Jason Rich, Joe Alexander ve Ivan Buva beşiyle çıktı.

Oyunun her iki yönünde de doğru tercihler yapan siyah beyazlılar, kenardan gelen oyuncuların da skora katkı vermesiyle üçüncü çeyreği 70-50 üstünlükle bitirdi.

Son bölümde Kyle Gibson ve Burak Can Yıldızlı ile hücum etkinliğini devam ettiren Beşiktaş Sompo Japan Takımı karşılaşmadan 91-67 galibiyetle ayrıldı.

Mücadelede en skorer olan oyuncu; 21 sayı, 4 ribaund ve 5 asistlik performansıyla Ivan Buva olurken onu; 20 sayı, 4 ribaund ve 2 asistlik performansıyla Burak Can Yıldızlı takip etti.

İstatistikler şu şekilde;

Joe Alexander: 15 sayı, 7 ribaund
Enes Berkay Taşkıran: 8 sayı, 2 ribaund, 5 asist
Kyle Gibson: 7 sayı, 2 ribaund, 5 asist
Erkan Veyseloğlu: 6 sayı, 3 ribaund, 1 asist
Duşan Cantekin: 6 sayı, 5 ribaund, 1 asist
Phil Pressey: 4 sayı, 10 ribaund, 10 asist
Jason Rich: 4 sayı, 4 ribaund, 5 asist

Haber Kaynağı: bjk.com.tr