Beşiktaş Gain, EuroCup Yarı Final 2. maçında 3 Nisan Cuma günü Bahçeşehir Koleji ile karşılaşacak.
Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma, 3 Nisan Cuma günü saat 19.00'da başlayacak. Müsabaka TRT Spor Yıldız'dan naklen yayınlanacak.
Yarı finalde ev sahibi avantajını elinde bulunduran Beşiktaş GAİN, sahasında oynadığı ilk maçta Bahçeşehir Koleji'ni 91-72 mağlup ederek seride 1-0 öne geçti.
Siyah-beyazlı ekip, yarın sahadan galibiyetle ayrılması halinde seriyi 2-0 kazanacak ve Avrupa Kupası'nda ilk kez finale yükselecek.
Karşılaşma öncesi skandal bir durum ortaya çıktı.
Beşiktaş'ta daha önce yöneticilik yapmış ve başkan adayı olarak seçime giren Hüseyin Yücel'in ve kardeşi Begüm Yücel'in başkanlığını yaptığı Bahçeşehir Koleji 14,500 kişilik salonda Beşiktaş'a basketbolcular ve aileleri için sadece 50 bilet ayırdı. Müsabakaya Beşiktaş taraftarlarının alınmayacağı açıklandı.
Bu durum sosyal medyada Beşiktaş taraftarlarının tepkisine neden oldu.
duhuliye.com
YORUMLAR (26)
Beşiktaş'ın düşmanı dışarıda aramasına gerek yok, düşman içeride.... İşte Beşiktaş'a başkan yardımcılığı, iki ay kadar başkanlık yapmış, sonra da başkan adayı olmuş Hüseyin Yücel'in yaptıkları. 14500 kişilik salonda 50 bilet. Sanırsın Bahçeşehir'in yüz binlerce taraftarı Sinan Erdem'e akın edecek. Siz böyle yapmaya devam edin, biz bu seriyi 2-0 yapıp, sizi parkeye gömmesini biliriz. Başarılar Beşiktaşım.
Yapma hüso söyle o kardeşine biz gireceğiz o maça her şekil de Beşiktaş ın olduğu her yer bizimdir hüso
Hüseyin yücel başkan olsun diyenler burada mı?
Çarşı haksızlığa karşı felsefesi ile biz yine maçta olacağız, bilet ayarladık. İnşallah final bileti ile döneceğiz.
Ulan şu herife Beşiktaş başkanlığı yaptırdılar. Cinconlu hasanın yancısı kulübü batırmaya gelen truva atları. Görev büyük Beşiktaş taraftarında siz hala çocuklarınızı bahçeşehir kolejine mi gönderiyosunuz.
Hüseyin Yücel iyi Beşiktaşlıdır, lakin Bahçeşehir basketin başında kız kardeşi Begüm var ve o da Beşiktaş düşmanıdır, 50 kişi desinler biz yarın en az 500 kişi salondayız göreceğiz el mi yaman bey mi
Olması gereken olmuş. Kayırma beklemek bizim işimiz değil. Başka takımlar bu tarz şeyler yaptığında nasıl eleştiriyorsak, bu durumda da aksi yaşansın istemezdim. Kaldı ki zaten gidenlerin çoğu Beşiktaş’lı olacak. Bir de deplasman bölümü yapsa kendi evinde deplasman yaşayacaklar direkt. Kendi kulüplerindeki emek verenlere ayıp olurdu bunu yapmaları. Her ne kadar Beşiktaş’lı olsa da, kendisi orada emek veren birilerini temsil ediyor ve onların çıkarını korumalı. Beşiktaşlıya bu yakışır.
@& kimse bişeyi temsil etmiyo bizim paramızla takım kurmuş okullarının reklamını yapıyo. Bahçeşehir koleji takımının giderlerinin büyük bölümü vergi mükelleflerinin ödediği vergilerle karşılanıyo. Çünkü o takımın neredeyse giderlerinin tamamını bu vatandaş ödemesi gereken vergiden düşüyo.
iste simdi bittin kel hüso. bu kulübün kapisindan daha giremezsin ezik herif
Bu olay üzerine bir daha başkanlığa aday olamaz ve hiçbir listeden yönetici de olamaz
Nasıl ayıracaklar abi bilet alıp gidin salona bahçeşehir tarafına oturun ondan sonra giydirirsiniz hüseyine
Şimdi düşünüyorum hüseyin yücel acaba içimize karışmış bir Beşiktaşl bitirmek içinmi görevlendirilmişti Allah kurtardı eğer öyle bişeyse
Hani Beşiktaş olduğuna hatta başkan yardımcılık yaptı bu Beşiktaş a kapalı spor salonu yapacaktı başakşehir Beşiktaş birleşicekti Allah korumuş Beşiktaş ı bu çakma Beşiktaş lıdan
Sevgili beşiktaşlılar hemen parlamayın, olayın aslı başka olabilir. Örneğin tarftara bilet verilseydi o maç başkana istifa diyip hüseyin yücele destek veren çıkardı yada yücel ve ailesine hakaret eden de çıkabilir. Böyle olması belki daha iyidir. Dediğim gibi aslını bilmiyoruz şuan.
Tr Basketbol liginde seyirci yasağı var anladıkda Bu Avrupa Maçlarındadamı uygulanıyor?
Niye tepki? Asıl seyirciye izin verilse yanlış olur ve birbirlerini agırliyorlar denilirdi. Baskette deplasman yasağı çok saçmalık. Maç rakip barda önem kazanır.
Hüseyin Yücel başkan olsaydı kulüp şu an kayyumdaydı, yok cebinden para vermiş de vs, geçin bunları, Sn Adalı da çok hata yaptı ama yavaş yavaş doğruları yapmaya başladı, herseyi geçtim, bu camia için hapis yattı lan adam, sırf bu bile başkana süre vermek, sabretmek için yeterli sebep, zaten başarılı olamazsa gider.
300 spartalı gibi 50 beşiktaşlı öttürür o salonu
@OldschOOl taraftar glrmiyecek salona aile için o biletler ..
Huseyin Yucel'den cok ucuz kurtulduk. Besiktasimizin arsalarina cokmek icin piyasaya cikmisti. Simdi gercek yuzunu gosteriyor.
Alın size Hüseyin Yücel 50 bilet nedir sorun yok bu adam iyiki bize başkan olmadı çok menfaatci bu
Biz İrlandalıya şaşırmıyoruz! O içeriden Beşiktaş'ı yıkmaya gelecekti belki de kulübü satmaya çalışacaktı! Gerçek Beşiktaşlı olsa hiç olmazsa 1000 kişilik yer ayırabilirdi! Ayrıca bir yorumcu yazmış biz onlara kaç kişilik yer ayırdık diye! Bahsettiğin takımın kaç kişilik taraftarı var? Öğrencilerini toplasan ancak 3 bin kişi olur ve bunların çoğu da gerçekte başka takımları tutan zengin çocukları! Öyle değil mi???
Biz bahcesehire kac bilet ayirdik ki simdi ariza cikarmaya yelteniyoruz. Durust olun biraz
@Demir Ece bahcesehirin toplam 50 taraftari varmiki onlara bilet verecem ??
mal gibi hüseyin yücel bjklıdır vs dersiniz görün işte
Bakın araştırın görün hasta derecede geselidir kendisi ve ailesi. Bir de utanmadan BEŞİKTAŞ başknalığına aday oldu.
@Cem kardeş hemen hikaye yazmayın. Adam gsli olsa cebinden transfer için para mı verir?
Bunuda fırsata cevirelim,, macın oynanacagi salonun onunde olalım .. binlerce taraftar,, hep destek full destek