Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, yaşanan sağlık sorunu nedeniyle oyuncusuyla sözleşmesinin karşılıklı anlaşmayla dondurulduğunu açıkladı. İşte detaylar...
Siyah-beyazlı kulüpten yapılan bilgilendirmede, 3 Temmuz 2026 tarihinde kadroya dahil edilen Mady Sissoko’nun sağlık durumunun kulüp sağlık ekibi tarafından yakından takip edildiği belirtildi.
Kulüp açıklamasında şu ifadelere yer verildi:
“3 Temmuz 2026 tarihinde Erkek Basketbol Takımımızın kadrosuna dahil olan Mady Sissoko ile imzalanan sözleşme, oyuncunun yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle karşılıklı anlaşarak dondurulmuştur.
Sağlık ekibimizce durumu takip edilen Mady Sissoko’nun sağlık sorunu ortadan kalktıktan sonra sözleşme aktif edilecektir.
Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.”
Bu açıklamayla birlikte Mady Sissoko’nun Beşiktaş’taki geleceğinin sağlık sürecinin tamamlanmasının ardından netleşeceği ifade edildi.
duhuliye.com
www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026
YORUMLAR (11)
Adalı gene sakat adam aldı, euroleague san marinosu olursun bu kadroyla
@Yönetim istifa adam sakat değil hasta ... Ding. Deng dong
Mirotiç thies gibi 4 5 ve şutu olan birini almalıyız acilen. Gabriel e güvenirsek ziziçe de yük biner onuda sakatlıkla kaybederiz
Sakat değil karaciğeriyle ilgili bir hastalığı varmış
Bu adam baya kalite katmisti kadroya malum eski Real Madridli, gecmis olsun. Sakatligi ne acaba, dondurduklarina gore baya ciddi birsey gibi ama insallah degildir.
Bu adam baya kalite katmisti kadroya malum eski Real Madridli, gecmis olsun. Sakatligi ne acaba, dondurduklarina gore baya ciddi birsey gibi ama insallah degildir.
Ömer Faruk boştaydı son akşbetini bilmiyorum ama bize cuk diye oturur ..