26.05.2026 - 13:07

Takip Et:

Çarşı’dan derbi çağrısı

Beşiktaş’ın Galatasaray ile oynayacağı play-off çeyrek final maçı öncesi Çarşı’dan taraftarlara tribün çağrısı geldi.

Beşiktaş erkek basketbol takımı, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek finalinde bu akşam Galatasaray MCT Technic ile karşı karşıya gelecek. Kritik derbi öncesi siyah-beyazlı taraftar grubu Çarşı’dan da tribün çağrısı geldi.

Çarşı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Vur pençeni kupaya!” ifadelerini kullanarak taraftarları Akatlar’a davet etti. Siyah-beyazlı taraftarlar, saat 20.30’da başlayacak mücadelede Beşiktaş GAİN Spor Kompleksi’ndeki yerlerini alacak.

Şampiyonluk hedefiyle play-off’a başlayan Beşiktaş, derbiden galibiyetle ayrılarak seride avantaj elde etmeyi amaçlıyor.

 

Duhuliye.com

YORUMLAR (3)

At kestanesi
26.05.2026 - 17:16

Neden sinan erdem yerine 3 bin kisilik salonda oynuyorsunuz. Klube gelir acisindan baskı acisindan sinan erdem mantikli degil mi? Akil edemediniz mi bunları. Acemice isler yapma ey yonetim

Yanıtla Beğenme (2)
Ahmet
26.05.2026 - 15:31

Yensen ne olacak netice de şampiyonluk hayal fenev varken

Yanıtla Beğenme (8)
Er
26.05.2026 - 13:42

3 bin kişilik Müthiş atmofser. Okulların kapalı salonları bile daha çok seyirci alıyor. Destek olmasına oluyoruz da Beşiktaş'a yakışan 20 bin kişilik salon yapın artık, yapamıyorsanız da Sinan Erdem vs de oynayın maçları.

Yanıtla Beğenme (2)