İşte Ivanovic'in yaptığı açıklamalar:

-BEŞİKTAŞ'I SEÇME SEBEBİM...-

"Beşiktaş'ı seçme sebebim siyah beyazlı yöneticilerin bana sunduğu tutkudur. Böylesi büyük bir kulübe geldim ve umarım güzel bir sezon olur. Baskonia günlerime benzer bir durum var, Baskonia da büyük bir kulüptü. Beşiktaş da büyük bir kulüp. Avrupa'da hak ettiği yeri bulacaktır. Özellikle 3-4 sezondur Türkiye Ligi çok çok güçlü ve zorlu. İspyanya Ligi ile birlikte Avrupa'nın en zor ligi bence." 

-HER ZAMAN İLK HEDEFİM ÖNÜMDEKİ İLK MAÇTIR-

"Bakın benim her zaman ilk hedefim önümdeki ilk maçı kazanmaktır. Hep bu gözle bakarım. Çok uzağa değil, önümdeki ilk maça odaklanırım. Hedefimiz her zaman Play-Off'taki en iyi yerdir. Kesinlikle bunu oynamalıyız. Bu net."

-2 YA DA 3 OYUNCUYLA DAHA ANLAŞACAĞIZ-

"Sezonun bu aylarında transfer yapmak zordur. Ligin başlamasına az bir zaman kaldığı dönemdeyiz. Şu ana kadar iki oyuncuyla imzaladık. Önümüzdeki günlerde 2 ya da 3 oyuncuyla daha anlaşacağız. Ama öncelikle en az 2 oyuncuyla daha imzalayacağız."

-BEŞİKTAŞ TARAFTARININ NE KADAR BÜYÜK OLDUĞUNU BİLİYORUM-

"Basketbol felsefeme göre iyi savunma yapmalıyız. İyi ve güçlü savunma. Çabuk oynayacağız ama bu demek değildir ki çılgınca top kullanacağız. Bu anlayışı gerçekleştirmek istiyoruz. Beşiktaş taraftarının ne kadar büyük olduğunu biliyorum. Bu sezonu onların katkılarıyla ve yardımlarıyla iyiye taşıyacağız."

Haber Kaynağı: HABER1903