Beşiktaş GAİN’in tecrübeli oyuncusu Brynton Lemar, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Play-Off Yarı Final Serisi dördüncü maçında Bahçeşehir Koleji karşısında alınan 73-71’lik galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Play-Off Yarı Final Serisi 4. maçında Bahçeşehir Koleji'ni 73-71 yenerek seride eşitliği sağlayan Beşiktaş GAİN Takımımızın oyuncusu Brnyton Lemar, maç sonunda değerlendirmelerde bulundu.
Brnyton Lemar:
“Maçın anahtarı sertlik ve enerjiydi. Bu son maçımız olsun istemedik. Bahçeşehir Koleji iyi bir takım. Takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Seriyi yeniden Akatlar'a taşıdık ve kazanmak istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı, Kara Kartalları bir sonraki maçta bizi desteklemeye çağırıyorum. Kazanmak için bize ekstra motivasyon ve enerji vermek üzere taraftarlarımıza ihtiyacımız var.”
Duhuliye.com
YORUMLAR (1)
Takımın en karakterli iki basketçisi varsa biri sensin biri de ziziç gerisi karakteri bozuk