06.09.2025 - 14:36

Takip Et:

Milliler 16 yıl sonra çeyrek finalde!

A Millî Erkek Basketbol Takımı EuroBasket 2025’te İsveç’i mağlup ederek 16 yıl sonra çeyrek finale yükseldi.

A Millî Erkek Basketbol Takımı, EuroBasket 2025 Son 16 Turu’nda İsveç’i mağlup ederek 16 yıl sonra ilk kez çeyrek finale yükseldi. 2009’un ardından gelen bu tarihi başarı basketbol kamuoyunda büyük heyecan yarattı.

Beşiktaş Kulübü, resmi sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı:

“EUROBASKET 2025’TE ÇEYREK FİNALDEYİZ! Son 16 turunda İsveç’i mağlup ederek çeyrek finale yükselen A Millî Basketbol Takımımızı tebrik ediyoruz!”

Kadroda ayrıca, bir dönem Beşiktaş forması giyen ve şu anda NBA’de kariyerini sürdüren Alperen Şengün de bulunuyor.

Duhuliye.com

Hbr1903

HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

YORUMLAR (6)

KARTAL 1903
06.09.2025 - 22:21

Alpy olmasa şuan elenmişik Nba mvp

Yanıtla Beğenme (0)
Alperene
06.09.2025 - 19:57

Helal olsun 2 günde bir 20 sayının üstünde atmak kolay degil üç kere tiple duble kıl payı kaçırdı şampiyonuz inşallah da pek beklenen destek reklamda yok hem basında hemde trtde bu iş böyle olmaz neredeyse maç yayını dışında birley yok

Yanıtla Beğenme (0)
KARTAL PRENS
06.09.2025 - 17:23

HEM FİLENİN SULTANLARINI VE ERKEK BASKETBOL MİLLİ TAKIMIMIZI ÇİFTE ZAFERLERİNDEN DOLAYI TEBRİK EDİYORUM..BİZE BU GURURU YAŞATTIKLARI İÇİN KALPLERİMİZ SİZİNLE ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN...YOLUNUZ AÇIK OLSUN...🇹🇷🇹🇷🇹🇷

Yanıtla Beğenme (1)
Dik Kartal
06.09.2025 - 15:25

Beşiktaşlı Alperen yine coşup kazandırmış Milli takımı.

Yanıtla Beğenme (2)
KARTALGÖZÜ
06.09.2025 - 15:17

Hak yenilmezse, BJKlilarin olduğu milli takımlarda ruh olur, basarı olur. Tınaz Tırpan, Mustafa Denizli Metin, Ali, Feyyaz'ı oynatmadıar, Şifo Mehmet'i kadroya bile cagirmadilar. Fatih Terim de öyle. A Milli takımda torpille defansın ortasinda libero oynatıldığı donemlerde yetersiz kısa boyu yüzünden olmayacak pozisyonlarda skandal goller yedirten ceza sahamiz içinde röveşata artizliği yapmak isterken beceremeyip Avusturyali oyuncu Baumeister'e gol pası veren Terim; oynatmamak için elinden gelen her dümeni çevirdiği Sergen'in sayesinde de milli takımlar seviyesinde şampiyonluğu var. Ümit Milli Takımın diğer oyuncularının figüran kendisinin ise esas oğlan olduğu yedekten girdiği maçları kazandırarak sayesinde finale çıktığımız Sergen, sazı eline aldı, oyunu istediği gibi yonlendirdi, hem de daha sonra Avrupa ve Dünya şampiyonu olacak o Fransa kadrosunu Akdeniz Olimpiyatlarında finalde yendik. Sergen yerine hep Tugay'ı oynatırdı. Dötü sıkışınca da mecburen Sergen'i alır öyle macları kurtarirdi. Sergen'i sonra çalıştırdığı A Milli takıma yine almadı. Şenol Güneş, Hakan Şükür sevdasından vazgeçmedi, İlhan Mansız ve özellikle Fatih Tekke gibi değil Avrupa'da, Dünya'da bile benzeri sayılı olan bir yeteneği oynatmadılar. Hele Tümer gibi müthiş bir takım oyun liderini Yıldıray Baştürk ve GSlilere yer açtığı icin Milli takıma davet bile etmedi. BJKya gelmeden önce Milli Takımin banko ouncusu ilan Orkun kızağa çekildi. Son dakikada tekmeye kafa uzatarak kendine haksızlık eden Mozzarellayi ipten aldı. Mozzarella 'da akıl olsa vakit geçirmeden oyuncumuz müthiş yetenekleri olan, kara kasırga genç El Bilal'i, Türk vatandası yaptırır, Milli Takımin şiddetle ihtiyacı olan santrfor ihtiyacinı karşılar.

Yanıtla Beğenme (0)
KARTALGÖZÜ
06.09.2025 - 20:15

@KARTALGÖZÜ Levent Bey, 3. olduğumuz Dünya Kupasında Yıldıray çok formsuzdu. Tümer'in liderligini, oyuna hükmetme özelligini sadece Akdeniz Olimpiyatları maçlarında Yürk Milli Takımını tek başına şampiyon yapan Sergen'de görebildim. Her şey aleyhte iken Tümer'in şahsi özellikleri ile aldığı macları hatırladımda bu özelliklere bırakın Yildiray'ı, ne Hagi, ne Alex, ne Figo ne de Zidane'da rastladım. Sergen de, Tümer de üstün futbolcular olmalarına rağmen BJZkli oldukları için Milli Takımda hakettikleri gibi oynatilmayan reklamı yapilmayan hakkı yenen oyunculardır. O oyuncularin oynadıkları takımlara disiplinsiz Sergen'i, disiplinli Tümer'i koyun şüphesiz daha büyük oynatlardı. Etrafında iyi oyuncular, kadrolar, taraf tutan hakemlerle, medya destegi v.s. gibi lehte faktörlerle oynamak kolaydır.

Beğenme (2)
Bilo
06.09.2025 - 19:54

@KARTALGÖZÜ Yıldıray başkaydı tambir lider dinomo

Beğenme (0)
Levent Bey
06.09.2025 - 18:10

@KARTALGÖZÜ herşeyi anlarım da Yıldıray'a laf konuşan taş olur taş. O dönemin en iyi oyun kurucusu. Şampiyonlar ligi finali görmüş bir isim. Onun dışında söylediklerinle okeyim.

Beğenme (1)
KARTALGÖZÜ
06.09.2025 - 15:05

Hak yenilmezse, BJKlilarin olduğu milli takımlarda ruh olur, basarı olur. Tınaz Tırpan, Mustafa Denizli Metin, Ali, Feyyaz'ı oynatmadıar, Şifo Mehmet'i kadroya bile cagirmadilar. Fatih Terim de öyle. Sergen sayesinde milli takımlar şampiyonluğu var. Sergen, sazı eline aldı, oyunu istediği gibi yonlendirdi Hem de daha sonra Avrupa ve Dünya şampiyonu olacak o Fransa kadrosunu Akdeniz Olimpiyatlarında finalde yendik. Sergen yerine hep Tugay'ı oynatırdı. Dötü sıkışınca da mecburen Sergen'i alır öyle macları kurtarirdi. Sergen'i sonra çalıştırdığı At Milli takıma yine almadı. Şenil Hakan Şükür sevdasından vazgeçmedi, İlhan Mansız ve özellikle Fatih Tekke gibi değil Avrupa'da, Dünya'da bile benzeri sayılı olan bir yeteneği oynatmadılar. Hele Tümer gibi müthiş bir takım oyun liderini Yıldıray Baştürk ve GSlilere yer açtığı icin Milli takıma davet bile etmedi. BJKya gelmeden önce Milli Takımin banko ouncusu ilan Orkun kızağa çekildi. Son dakikada tekmeye kafa uzatarak kendine haksızlık eden Mozzarellayi ipten aldı. Mozzarella 'da akıl olsa vakit geçirmeden oyuncumuz müthiş yetenekleri olan, kara kasırga genç El Bilal'i, Türk vatandası yaptırır, Milli Takımin şiddetle ihtiyacı olan santrfor ihtiyacinı karşılar.

Yanıtla Beğenme (0)