Basketbol yorumcusu Orkun Hınçer, Beşiktaş'ın gündemindeki Dusko Ivanovic ayrılığını duhuliye.com'a değerlendirdi.

IVANOVIC ÜST DÜZEY BİR HOCA
Ivanovic'in kariyerinde Panathiniakos gibi kaliteli takımları çalıştırmış, Avrupa basketbolu seviyesinde bir coach olduğunu belirten Hınçer; "Beşiktaş sezona bütçesine oranla gayet iyi transferlerle başladı. İsim isim bakıldığında kaliteli isimler kadroya dahil edilse de oyuncu grubu coach ile gereken kimyayı bir türlü yakalayamadı. Başta Jordan Theodore olmak üzere oyuncu performansları beklenen seviyenin altında kaldı" ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞ ESKİ ANTRENÖRLERİNE DÖNEBİLİR
Olası Ivanovic ayrılığı sonrası Beşiktaş'ın nasıl bir yol izleyebileceğine dair "Beşiktaş Ivanovic ayrılığı sonrası eski antrenörlerine dönebilir. Daha önce Beşiktaş'ta görev almış insanlar yeniden Beşiktaş'ın gündemine gelebilir." ifadelerini kullanan Hınçer, Beşiktaş'ın bundan sonraki hedefleriyle ilgili de açıklamalarda bulundu.

LİGDE PLAY-OFF KOLAY DEĞİL, BEŞİKTAŞ AVRUPA'YA ODAKLANMALI
ING Basketbol Süper Ligi'nde Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko gibi Avrupa devlerinin makası çok açtığını belirten Hınçer; "Bu iki çok güçlü ekibin dışında Darüşşafaka, Pınar Karşıyaka ve Tofaş da önemli bütçelere sahip. Galatasaray inişli çıkışlı bir grafik gösterse de Play-Off'u yakalayabilir. Beşiktaş için bir coach değişikliğinde dahi ligde Play-Off'a girmek kolay değil. Beşiktaş, bu sezon için FIBA Şampiyonlar Ligi'ne ağırlık vermeli." şeklinde konuştu.