30.04.2026 - 08:15

Takip Et:

Sonunu getiremiyor

BKT EuroCup finalinde Bourg’a son saniye basketiyle yenilen Beşiktaş GAİN, Avrupa ikincisi oldu. Dusan Alimpijevic, siyah-beyazlı takımın başında çıktığı 5 finali de kaybetti.

Beşiktaş GAİN, BKT EuroCup final serisinin ikinci maçında Fransa'da Cosea JL Bourg'a son saniye basketiyle 73-71 yenilerek Avrupa ikincisi oldu. Temsilcimiz İstanbul'daki ilk maçı da 72-60 kaybetmişti. Dusan Alimpijevic finallerde yaşadığı şanssızlıklarla dikkat çekiyor. Sırp başantrenör, siyah-beyazlı takımın başında 5 finalden de hüsranla ayrıldı. Alimpijevic'li Beşiktaş GAİN geçen yıl Türkiye Kupası, Türkiye Ligi ve Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı finalde kaybetti. Alimpijevic bu sezon önce Türkiye Kupası ardından BKT Eurocup'ta hayal kırıklığı yaşadı.

ALIMPIJEVIC: BOURG BİZDEN DAHA İYİYDİ

Beşiktaş GAİN Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Dusan Alimpijevic, Eurocup finalinde 73-71 yenildikleri Cosea JL-Bourg'un şampiyonluğu hak ettiğini söyledi. Sırp başantrenör, "Üzgünüz ve hayal kırıklığı yaşıyoruz. Bu finali çok istedik ve buraya kadar istediğimiz şekilde geldik. Bourg da öyle. Ancak açıkça söylemek gerekirse bir takım size karşı 18 hücum ribaundu alıyorsa, bu sizden biraz daha çok istedikleri anlamına gelir" ifadelerini kullandı.

Haber kaynağı: Fotomaç

YORUMLAR (7)

KARA KARTAL
02.05.2026 - 16:43

Bazilari firsati buldu Dusana yukleniyor ki taraftar ile arasi bozulsun. Unutmayin bu takimin Avrupada final tecrubesi yok. Bu ligin istikrarli takimlarindan Fenerbahce butun kupalari aldi mi son 5 yilda hayir. Hemde o butcelerle. Fotomac yuru git. Duhuliye sende 100defa soylendi Fotomacdan haber alma.

Yanıtla Beğenme (0)
Eaglemania
30.04.2026 - 17:49

Bu konu sadece dusan hocaya bağlayamazdınız, tüm finallerde oynadığımız takımların kadrosu bizden kaliteliydi🤔Mücadele, hırs, tempo bir yere kadar, biz de fenerdeki tucker ve biberoviç olsa görün bakalım finali kim alırdı🤔Finale kadar gelirsin ama finallerde başarı kadro kalite ve genişliği ile gelir. Finallerde ziziç ve kamagate 2. Sınıf kalır🤔

Yanıtla Beğenme (1)
aves
30.04.2026 - 10:40

hoca değil oyuncular sıkıntı. bu oyuncularla buraya gelmek büyük başarı . can diye vito brown diye basketçi var gören varmı

Yanıtla Beğenme (0)
Kemall
30.04.2026 - 10:10

Bizim kaderimiz bu 30 sayı farkla yendiğin takımı finallerde yenemiyorsun , faul atamıyorsun dış şut 3lük atamıyorsun heyecanmı yapıyorlar anlamadım burg yenilmeyecek bir rakip değildi hoca anlatsın bizde öğrenelim.

Yanıtla Beğenme (0)
GÜMÜŞHANELİ
30.04.2026 - 09:47

hocayı yemeye çalışma basın biz hocamızın arkasındayız düşme potasından alınan takım 5 final oynamış ve oynamaya da devam edecek alışkanlıklar değiştikçe kupa da başarıda gelecek yeter ki siz çomak sokmayın.

Yanıtla Beğenme (0)
misafir
30.04.2026 - 09:17

kötülemek için ellerinden geleni yapıyorlar.. bizim taraftarın bir kısmı da bu tuzağa düşüp kendi değerimize sallıyor.. düne kadar sürünen takımı finallerin takımı yapmış adamı yiyecekler utanmasalar..

Yanıtla Beğenme (0)
Martı Apt
30.04.2026 - 08:31

Sezonda iki kere karşılaşıp ikisinde de kazandığın rakibe, finalde kaybedince methiyeler düzmek neyin nesi?

Yanıtla Beğenme (3)