Milliyet yazarı ve A Spor yorumcusu Serdar Sarıdağ, Youtube kanalında flaş bir gerçeği açıkladı. 

Serdar Sarıdağ, Hatayspor ile Beşiktaş arasında yaşanan bir gelişmeyi anlattı. 

Süper Lig'de attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Boupendza'nın gelişmesinden bahseden Sarıdağ, golcü futbolcuyu Hatayspor'a getiren scout ekibinin daha önce Beşiktaş'ta forma giyen Oğuzhan Aydoğan için Beşiktaş kapısını çaldığını söyledi. 

Sarıdağ, o zaman ki yönetimin transfere onay vermediğini aktardı. 

İŞTE SARIDAĞ'IN AÇIKLAMASI: 

Şaheser yaratmak istiyorsanız iyi bir scout ekibi ve sportif direktörünüz olması lazım. Kavun gibi futbolcuyu koklayan isimler lazım. Beşiktaş'ın kadrosu muazzam. Sergen Hoca Rıdvan'ı kazandırdı, Ersin'e Utku'yu, Hasic'i oynatıyor, Larin'i kazandırdı. Bunları kabul ediyoruz evet. Önemli işte bu. Scout tarafı olması hocaların işte bu. 

Şimdi Hatayspor bundan 2 sene önce bir oyuncu için Beşiktaş'ın kapısını çaldı. Yine oranın scout departmanı ve aynı zamanda oranın Beşiktaş kongre üyesi olan Tarhan Bora'nın tavsiyesi, Ethem Beyle iyi ilişkileri var. Onlarda soruyorlar scoutlara sportif direktöre bakıyorlar. Ya bu çocuk nasıl olur da süre almaz diyorlar. Oynatmıyor olabilirsin kiralık ya da satın alma neyse artık. Nitekim Beşiktaş'taki yönetim onay vermemiş ve Hatay'a gidemiyor. O oyuncunun adı Oğuzhan Aydoğan. Bu Bpupendza'yı bulan Hatayspor geliyor ve bu çocuğu bize verin diyor. Ya ver ver. Ver oynasın orda çocuk. Alanya'ya neden adam veriyorsunuz diye kızıyorlar. İşte bu yüzden veriyorlar. Oynasınlar diyor. Vermezsen çürür. Oğuzhan Aydoğan çürüdü. 

Boupendza'yı bulan futbol aklı geldi Oğzuhan Aydoğan'ı istedi vermiyorsun. Verin abi ne yaptın Portekiz'den geldiler yine vermedin. Oynatmıyorsun ve vermiyorsun inanılacak gibi değil. 

Duhuliye.com