Sercan Dikme, Sports Digitale ekranlarında Beşiktaş’ın hücum planlamasına dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Dikme, “Bir buçuk iki ay önce Ole Gunnar Solskjaer'in teknik heyetin gezici bir forvet istediğini haberleştirmiştik. Bu konuda bir yenileme yapmamız gerekiyor,” diyerek sözlerine başladı.
Beşiktaş teknik heyetinin Süper Lig’de geçirdiği dönemi değerlendirerek farklı bir profil arayışına yöneldiğini belirten Dikme, şu ifadeleri kullandı:
“Hoca ve ekip Süper Lig'de geçirdikleri 3 aylık dönemde şunu tecrübe etmişler. Gelecek sezon itibariyle Beşiktaş'ın başarılı olabilmesi için hücum hattındaki oyuncunun fiziksel yapısının güçlü, sırtı dönük oynayabilen ve top saklama yeteneği olan bir oyuncu olmasını istiyorlar.
O yüzden Beşiktaş'ta kule transferine, kule santrforuna hazırlıklı olalım.”
duhuliye.com
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..