Beşiktaş Kulübü, biri büyük ödül olmak üzere 7 farklı ödüle layık görülen etkileyici projeleriyle geceye damgasını vurdu. Beşiktaş Kulübü bu ödüllerden 5’ini iş ortakları Vodafone, AVON ve Volvo Car Turkey ile gerçekleştirdiği ortak projeleriyle aldı.

Beşiktaş Kulübü, reklam ve pazarlama endüstrisinde etkili yaratıcılığın pazarlama çalışmalarındaki rolünü vurgulaması ve yaratıcı dünyaya katkı sağlayan tüm ekiplerin başarılarını ödüllendirmek amacıyla hayata geçirilen Felis Ödülleri’nde aldığı ödüllerle adından söz ettirmeyi başardı.

“Come to Beşiktaş” ve Stadyumda 23 Nisan” Projelerine ödül geldi

23 Nisan’ı minik taraftarların anonsu ve çizdikleri futbolcu resimleriyle kutlayan Beşiktaş Kulübü, bu kutlama coşkusuyla “Spor Olaylarında Marka Deneyimi” dalında Felis kazandı. Dünya çapında ses getiren “Come to Beşiktaş” kampanyası ise Kulübümüze “Film” kategorisinde yine Felis ödülü kazandırdı.

“Geleceğin Karakartalı”na ödül yağdı

Beşiktaş Kulübü'nün Vodafone iş birliği ile hayata geçirdiği “Geleceğin Karakartalı” Projesi, “Spor Olaylarında Dijital” kategorisinde Büyük Ödül, “Sosyal sorumluluk” ve “Sürdürülebilirlik” kategorilerinde ise 2 ayrı Felis ödülü kazandı.

Kızlar yine kazandı

AVON’un Beşiktaş JK Kadın Futbol Takımı sponsorluğu kapsamında hayata geçirilen “Yakışır Sana” reklam kampanyası, “PR” kategorisinde En iyi Sponsorluk iletişimi ödülü aldı.

Volvo Car Turkey iş birliği de ödülle döndü

Beşiktaş JK Volvo Car Turkey iş birliği de Felis ödüllerinde yankı buldu. “Volvo 1903 lounge lansman tweet”i, “Düşük Bütçe Büyük Etki” kategorisinde başarı ödülüne layık görüldü.

8-9 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilen ödül töreninde, Felis ödüllerini Beşiktaş Kulübü adına Pazarlama ve Sponsorluklardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Umut Kutlu kabul etti.

Haber Kaynağı: bjk.com.tr