Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Serdal Adalı, Pazarlama ve Yeni Projelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi, E-Spor’dan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Hüseyin Yücel, Hukuktan Sorumlu, İcra Kurulu ve Transfer Komitesi Üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve yönetim kurulu eski üyelerinden Doğan Küçükemre, Galatasaray ile oynanan müsabakayı bir restoranda arkadaşlarıyla birlikte izleyen, maç sonrasında çıkan kavgada saldırıya uğrayan ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren merhum Mehmet Tutulkan'ın İstanbul Maltepe’deki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Merhum Mehmet Tutulkan’ın babası Metin Tutulkan, annesi Yeter Tutulkan, eşi Arife Tutulkan ve kızı Azra Tutulkan ile bir araya gelen Yönetim Kurulu Üyelerimiz, başsağlığı dileklerini iletti ve hukuki sürecin takipçisi olacaklarını ifade etti.

Hukuktan Sorumlu, İcra Kurulu ve Transfer Komitesi Üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, taziye ziyaretinde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“İlgililerin en ağır cezayı alması için Beşiktaş Camiası olarak olayın takipçisi olacağız ve sürekli gündemde tutacağız. Hukuki süreçte Tutulkan ailesinin yanında yer alacağız. Azra kızımız ile ilgili üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz. Azra’nın lise bitimine kadar olan eğitim masraflarını Başkanımız Fikret Orman’ın talimatı, Yönetim Kurulu Üyemiz Hüseyin Yücel’in katkılarıyla üstlendik. İnşallah üniversiteye gittiğinde de eğitim masraflarını karşılamaya devam edeceğiz. Amacımız Tutulkan ailesinin acılarını hafifletmek ve elimizden geldiği kadar kendilerine destek olmak. Bir daha böyle bir olayın yaşanmaması için bu olayı sürekli gündemde tutacağız. Keşke böyle bir olay hiç yaşanmasaydı. Merhum taraftarımız Mehmet Tutulkan’a Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyoruz.”

Yeni Projelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi, E-Spor’dan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Hüseyin Yücel, taziye ziyaretinde, “Ateş düştüğü yeri yakıyor. Allah rahmet eylesin. Ailesinin başı sağolsun. Azra kızımız yetim kaldı. Başkanımız Fikret Orman’ın talimatıyla Azra kızımızın velisi biz olacağız. Eğitim yaşamı boyunca ona yardımcı olacağız. Bu olayı sürekli gündemde tutarak sorumlularının ceza alması için takipçi olacağız” diye konuştu.

Merhum Mehmet Tutulkan’ın babası Metin Tutulkan, göstermiş oldukları ilgi için Başkan Fikret Orman ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederek, “Başkanımız Fikret Orman, her gün bizi aradı. Acımız büyük. Sorumluların en ağır cezayı almasını istiyoruz. Gereken ceza verilirse acımız bitmez ama biraz teselli buluruz” dedi.

Haber Kaynağı: bjk.com.tr