Ziyaret detaylarının paylaşıldığı Beşiktaş kulübü resmî internet sitesinde şu ifadelere yer verildi:

"Başkanımız Ahmet Nur Çebi ile Asbaşkanımız Fatih Hakan Avşar, Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç ile Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın’ı Vodafone Park’ta ağırladı.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, sıcak bir ortamda geçen ziyarette Gözgeç ve Aydın’a, Boks ve Güreş takımlarımızın çalışmalarını gerçekleştirdiği Vodafone Park’ta yer alan yeni boks ve güreş salonlarımızı gösterdi.

Çebi, yeni spor salonlarının gösterimi sırasında yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Boks ve Güreş takımlarımızın sporcuları kötü şartlar altında çalışmalar yürütüyordu. Sporcularımıza daha iyi imkanlar sağlamak için Vodafone Park’ta düzenlemeler yaptık. Boks ve güreş federasyonlarından destek bekliyoruz. Boks ve güreş branşları için spor okulları açmayı planlıyoruz. Yeni salonlarımızın camiamıza kazandırılmasında emeği bulunan Asbaşkanımız Fatih Hakan Avşar’a teşekkür ediyorum.”

Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, ziyarette yaptığı konuşmada, Kulübümüzün yapacağı akademik ve sportif çalışmalarda yanımızda olacağını ifade etti ve “Genç sporcuların sağlıklı bir şekilde antrenmanlarını gerçekleştirebilmeleri için yapmış olduğunuz çalışmalar nedeniyle Beşiktaş camiası nezdinde Sayın Ahmet Nur Çebi ve Sayın Fatih Hakan Avşar’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, diğer kulüplere örnek olmasını temenni ederek Başkanımız Ahmet Nur Çebi ile Asbaşkanımız Fatih Hakan Avşar’a teşekkür ettiği konuşmasında şu sözlere yer verdi:

“Beşiktaş’ın güreş sporuyla çok eski bir mazisi var. Federasyonumuzun ilk başkanı Ahmet Fetgeri, aynı zamanda Beşiktaş’ın da başkanıydı. Beşiktaş, Ahmet Ayık gibi olimpiyat şampiyonu güreşçiler yetiştirmiş bir kulüp. Bu yatırımlar sayesinde yeni şampiyon sporcular yetişeceğine inanıyorum.”