Süper Lig’in 34. haftasında oynanacak dev derbi öncesi Beşiktaş cephesinde moraller yüksek. Siyah-beyazlılar, ezeli rakibi Fenerbahçe karşısında galibiyet ararken, sarı-lacivertlilerin hücum hattında yaşadığı önemli eksiklikler Kartal’a avantaj sağlayabilir.
Haber1903 Youtube kanalında ilk defa dile getirilen, sarı kart cezalısı Filip Kostic, sakatlıkları süren Allan Saint-Maximin, Sofyan Amrabat ve hasta olan Mert Hakan Yandaş Fenerbahçe'nin derbi kadrosunda yer almayacak.
Saint-Maximin’in sürati, Kostic’in kanat etkinliği ve Mert Hakan olmadan sahaya çıkacak olan Fenerbahçe’nin, Beşiktaş savunması karşısında zorlanabileceği yorumları yapıldı. Beşiktaş teknik heyeti de rakibin eksiklerini göz önünde bulundurarak daha cesur bir oyun planı hazırlığında.
Fenerbahçe’de tedavisi tamamlanan Mert Müldür’ün durumu maç saatinde netleşecek. Ancak hücum bölgesindeki eksikler nedeniyle sarı-lacivertlilerin elindeki kozlar sınırlı kalacak.
Derbide kadro avantajını elinde bulunduran Beşiktaş, sezonun en kritik maçlarından birinde deplasmanda üç puan arayacak.
duhuliye.com
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..