Sergen Yalçın yönetiminde önce Süper Lig'i sonra da Türkiye Kupası'nı müzesine götürerek tarihi bir sezonu geride bırakan Beşiktaş'ta zaferin ardından yaşananlar keyifleri kaçırdı.

19 Mayıs'ta İzmir'de Türkiye Kupası'nı kazanarak tatile çıkan Beşiktaş'ta yönetimin geçen bir aylık süreçte masada bekleyen konulardan herhangi birini çözmemiş olması dikkat çekti.

Teknik direktör Sergen Yalçın ile yürüyen sözleşme uzatma görüşmelerinde hala anlaşma sağlanamazken başarılı hocanın "Takımda mutlaka kalsın" dediği Ghezzal ve Rosier transferlerinde de henüz imza gelmedi.

Aboubakar'ın ayrılığının ardından forvet arayışlarını sürdüren siyah-beyazlı yönetim, oyuncu satışı konusunda da henüz net bir adım atmış değil. Kaleci Ersin Destanoğlu ve Cyle Larin'e gelenler başta olmak üzere teklifleri dinleyen siyah-beyazlılar, henüz kesin kararını vermedi.

Öte yandan yeni sezon hazırlıklarına 5-15 Temmuz'da Slovakya kampı ile başlamak isteyen Beşiktaş, bu ülkedeki koronavirüs tedbirleri nedeniyle bu planı iptal etti. Beşiktaş'ın İstanbul'da başlayacağı yeni sezon hazırlıklarına yeni transferlerin yetişmesi ise şimdilik zor görünüyor.

Duhuliye.com / ÖZEL HABER