UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında sahasında İngiliz temsilcisi Crystal Palace ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş, puanını 7'ye yükseltti.
Karşılaşmanın ardından TandemSports'ta açıklamalarda bulunan eski futbolcu ve teknik direktör Ümit Özat, mücadelenin sonucunu ve siyah-beyazlıların performansını değerlendirdi.
"Bu maç özelinde iyi bir skor gibi gözüküyor"
Crystal Palace'ın güçlü bir rakip olduğunu vurgulayan Özat, Beşiktaş'ın aldığı beraberliğin maçın şartları göz önüne alındığında olumlu değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.
Özat, "Bu maç özelinde beraberlik sanki iyi bir skor gibi gözüküyor. Zaten maçın başında hangi Beşiktaşlıya sorsan, 'Bu maçtan bir puana razı mısın?' desen hiçbiri de yok demezdi." ifadelerini kullandı.
"10 kişiden sonra 2-2'yi korumak büyük iş"
Beşiktaş'ın eksik kalmasına rağmen mücadeleyi beraberlikle tamamlamasının önemine değinen deneyimli teknik adam, "Ama 10 kişiden sonra bile o 2-2'yi korumak büyük iş." sözleriyle siyah-beyazlıların direncine dikkat çekti.
"Crystal Palace iyi takım, bugün bunu ortaya koydu"
İngiliz temsilcisinin kalitesine de değinen Ümit Özat, Crystal Palace'ın sahada güçlü bir görüntü sergilediğini ancak gerçek potansiyelinin tamamını yansıtmadığını düşündüğünü ifade etti.
Özat, "Crystal Palace iyi takım. Bugün hakikaten bunu ortaya koydu ki ben Crystal Palace'ın bugün burada yüzde yüzüyle oynadığına da inanmıyorum." değerlendirmesinde bulundu.
Beşiktaş, Crystal Palace karşısında elde ettiği beraberlikle UEFA Avrupa Ligi'nde üçüncü maçının ardından 7 puana ulaşırken Avrupa'daki yenilmezlik serisini de sürdürdü.
duhuliye.com
www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026