Kasımpaşa karşısında kadroda değişikliğe gitmesi beklenen Beşiktaş'ta yeni sezonun kadro yapılanması için de adımlar atılıyor.

Beşiktaş'ta, Kasımpaşa mücadelesi için hazırlıklar başladı. Siyah-beyazlılarda Teknik Direktör Valerien Ismael'in Kasımpaşa maçında kadroda değişikliğe gitmesi bekleniyor.

Giresunspor maçında oynanan futboldan memnun kalmayan teknik heyet oyunculardan konsantrasyonlarını yükseltmelerini isteyecek.

Texeira yerine Nkoudou
Beşiktaş'ta, Kasımpaşa maçında Alex Texeira yedek kulübesine çekilerek sol açıkta Nkoudou'ya görev verilmesi bekleniyor. Cezası sona eren Welinton da 11'e geri dönecek. Fransız teknik adamın Necip'e ise orta sahada Josef ile birlikte görev vermeyi planladığı da gelen haberler arasında.

Öte yandan siyah-beyazlılarda GZT Giresunspor mücadelesinde Teknik Direktör Valerıen Ismael'in yeşil beyazlılarda forma giyen defans oyuncusu Alexıs Perez'i beğendiği ve Kolombiyalı oyuncunun sezon sonuna dek takip edileceği belirtildi.

Kara kartalda orta saha oyuncusu Can Bozdoğan için de yöneticiler Alman ekibi Schalke ile masaya oturacaklar. Beşiktaşlı yöneticilerin genç oyuncunun sözleşmesinde bulunan satın alma opsiyonunun düşürülmesi için pazarlık yapacağı kaydedildi.

beIN Sports