İşte Beşiktaş'ta sözleşmesi biten oyuncularda son durum:

■ Atiba: Yaşı 38 olmasına rağmen hala takımın en etkili isimlerinden. 1 yıl daha devam edilmesi muhtemel.

■ Güven Yalçın: Sözleşme yenileme görüşmeleri şimdiden başladı. Genç oyuncunun 100 bin Euro olan maaşı 300’e çıkarılacak.

■ Can Bozdoğan: Schalke’ye 1.8 milyon Euro ödenip bonservisi alınacak. Otomatik olarak 4 yıllık sözleşme yapılacak.

■ Oğuzhan Özyakup: Teknik adam değişikliği sonrasında formunda artış oldu. Durumuna sezon sonunda karar verilecek.

■ Larin: Menacerinin 2.5 milyon Euro’luk maaşta ısrarı sonucu anlaşma ihtimali ortadan kalktı. Sezon sonu yol ayrılığı...

■ Vida: Bu sezon 3.5 milyon Euro kazanan ancak performansı ortalama altı kalan Vida’ya lig bitimi teşekkür edilecek.

■ Batshuayi: Chelsea’den kiralanan ve sözleşmesinde satın alma opsiyonu bulunmayan Batshuayi’ye lig bitimi veda edilecek.

■ Pjanic: Rüya gibi bir operasyonla Beşiktaş’a kazandırılan ünlü süperstarın da sezon sonu Barcelona’ya dönmesi bekleniyor.

■ Gökhan Töre: Performansı beklentilerin altında. Takımda genç oyuncuların artışı sonrasında kariyerinde yeni sayfa açacak.

■ Mehmet Topal: TFF’nin 8+3 kuralı sebebiyle alınmıştı. Öz kaynaktan gençlerin yükselişi sonrası sezon sonu gönderilecek.

■ N’sakala: Kadro dışı konumunda. Devre arasında yollanamazsa sezon sonunda kulüple olan bağlantısı resmi olarak kopacak.

■ Douglas: Kadro dışı kalmasını sorun etmeyip sezon sonuna kadar kontratını tamamlayıp ardından ayrılacak.

■ Ljajic: Beşiktaş, devre arasında göndermek istese de alacaklarını istediği için zor gözüküyor. Sezon sonunda ayrılık olacak.

■ Lens: Kara Kartal’ın 2.5 milyon Euro ödeyip verim alamadığı oyunculardan... Hollandalı da lig bitiminde takımdan gidecek.

Kaynak: Fanatik