Ara transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, sol bek mevkii için Hollanda'da Utrecht forması giyen sol bek Souffian El Karouani'yi listesine aldı.
Ara transferde kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş için flaş bir iddia ortaya atıldı.
Africa Foot'un haberine göre; siyah-beyazlı ekip, Utrecht forması giyen sol bek Souffian El Karouani kadrosuna katmak istiyor.
HEDEF BONSERVİSSİZ TRANSFER ETMEK
Haberde, Beşiktaş'ın sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 25 yaşındaki Faslı oyuncuyu bonservissiz olarak renklerine bağlamak istediği ve bu doğrultuda El Karouani için ikna turlarına çıkacağı vurgulandı.
Beşiktaş'ın yanı sıra oyuncuyla Real Betis, PSV Eindhoven, Porto gibi takımlar da ilgileniyor.

17 GOLE KATKI SAĞLADI
Bu sezon 26 maçta forma giyen Faslı sol bek, bu müsabakalarda 3 gol atıp 14 de asist yaptı.
YORUMLAR (18)
Faslılar bu bek işlerinden anlıyor yanlız video seyredip almakta mantıksız sonra oynadığı liğler zaten bu istatistikler için ideal devre arası sıkıntılı olur her zaman transfer işi yanlız bir gerçekte varki bu isim rıdvan ve jurasekten kat ve kat daha iyidir
Adalı kesin alır baksanıza kerwm benfika dan ayrılırsa kesin bize gelecek ama adam gelmek istemiyor
Adam zaten bir hafta sonra Afrika kupasına gidecek. 6-7 hafta nasıl uyum sağlayacak blze. Brezilya’da çok iyi futbolcular var.
norveç danimarka gibi ülkelerden disiplinli iş ahlakı olan yetenekli futbolcular alınmalı derim.
İlk hedef kaliteli 1 kaleci transferi olmalı. Svensson ve Jurasek gönderilip sağ ve sol bek alınmalı. Paulista ve Udokhai gönderilip sağ ve sol stoper alınmalı. Demir Ege, Salih ve gitmeyi kafasına koyan Rafa gönderilip bir defansif, bir oyunu iki yönlü oynayan ve bir de hücuma dönük ortasaha alınmalı. Rashica gönderilmeli ve sol kanat alınmalı. Aynı sekilde Abraham gönderilip forvet alınmalı. P. Schick(forvet), Palmeiras’dan Paulinho(sol kanat) ve R. Veiga(on numara), Emre Can(libero), Pasalic(merkez orta), Psg’den Hernandez(sol bek) ve Beraldo(sol stoper), Bayern’den Min-Jae(sağ stoper) ve S.Boey(sağ bek), Meret(kaleci/Napoli).
Necip Uysal ile takas edelim. Hemen ikna olurlar. Necip uysalı Joker oyuncu ayağına kakalayalım bunlara
Kuzey Afrikalı futbolcular gevşek oluyor, daha kaç kere deneyip pişman olacaksınız. Almayın oradan topçu kardeşim.
Joaan cathline bunu alın , Utrecht vasat takım ordan bir iki oyuncu ancak alınır . Ama bu haberi yapılan oyuncuyu almayın vasat vasat oğlu vasat
Bu çok kötü bir futbolcu… bunun yerine Utrecht de oynayan catline var onu alın. Ulan çöplerden kurtulamıyoruz
bunu alabilseler belki ilk defa doğru birşey yapmış olacaklar, ama almazlar
Her şeyi biliyorsunuz abicim.Yok Hollanda ligi yumuşakmiş.O ligden 5 büyük lige her sene sayisiz oyuncu gidiyor.Biŕakin hoca ve yönetim bildiğini işlerini yapsınlar.
Almayın Afrika lı oyuncu. Uluslararası maçları uymuyor sistemimize. Afrikalı oyuncuların transfer sayısı ile başarısını oranlasak uymuyor bize.
Sadece bir dusunce. Umarım Hollanda lıgının yumusaklıgının ve daha teknık bır oyun oynanamasının bu kadar fazla katkı saglamasında cok belırgın bır etkısı yoktur. Sayılar cok ıyı ama burada Futbol daha cok fızıksel agırlıklı oynananıyor ve bu kadar teknık bır lıgımız yok. Insallah pozısyonunu 8-10 yıl hakkıyla doldurur da sol bek hususu uzun yıllar acmak zorunda kalmayız. Ben acıkcası transfer konusunda Sergen hocadan cok Serkan Recber'in bilgisine guvenıyorum.
@Ilhan adam dün nothingam forest maçının adamı seçildi Avrupa liginde
Gelmezin gelmesin Bedavalar takimimiza yaramiyor.Bedava diye aliyoruz hem kalitesiz hemde bir yabanci kontenjanimin icine ediyorlar