Beşiktaş'ta mevcut başkan Ahmet Nur Çebi listesini oluşturmaya devam ederken Duhuliye.com yaklaşık 1 hafta önce ikinci başkanlık için Mesut Urgancılar ile Emre Kocadağ arasında rekabet yaşandığını duyurmuştu. Başkan Çebi, bu gerilimi tırmandırmamak ve iki ismi de yanında tutmak için son yapılan İdari Ve Mali Genel Kurulu'nda Toplantı Divan Başkanlığı görevine seçilen Engin Baltacı'yı bu mevkiye düşündüğü ifade edilmişti.

GERİLİM SOSYAL MEDYAYA SIÇRADI

Dün TGRT ekranlarında Beşiktaş KOngre Üyesi Bülent Uslu'nun Mesut Urgancılar'ı Token projesinde Beşiktaş'ı zarara uğratmakla suçlamasının ardından ortalık gerilirken Urgancılar, iddiaları yalanlamıştı. Yaşananların ardından sosyal medyada ikinci başkanlığı isteyen Emre Kocadağ'ın en büyük rakibi Urgancılar'ı yıpratma savaşına girdiği konuşuldu.

"KOCADAĞ İLE URGANCILAR ARASINDA ÇEKİŞME VAR"

Bülent Uslu, bu iddiaları yalanlarken "Tweeti attıktan sonra birkaç mesaj geldi. Bülent Uslu'nun Emre Kocadağ'ın adamı olduğu, Emre Kocadağ ile Mesut Urgancılar arasında 2. başkanlık çekişmesi varmış vs. Bülent Uslu, Beşiktaş'ın adamıdır." dedi.

Önümüzdeki günlerde iki isim arasındaki çekişmelerde neler yaşanacağı merak konusu oldu.

Duhuliye.com