Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ediyor.
Teknik direktör Vincenzo Italiano ile gelecek sezon iddialı bir takım kurmak isteyen Beşiktaş'ta transfer listesindeki isimler ile görüşmeler devam ediyor.
3 KALECİ İLE GÖRÜŞÜLÜYOR
Beşiktaş yönetimi, teknik heyetin raporu doğrultusunda kaleci takviyesini yaz kampı başlamadan tamamlamayı hedefliyor.
Avrupa'nın 5 büyük liginde forma giyen 3 farklı kaleciyle görüşmeler sürüyor. Görüşmelerde önümüzdeki hafta çok kritik. Önder Özen, adaylarla görüşmeleri yaptıktan sonra yönetimle birlikte son kararı verecek.
ERSİN'DEN HABER BEKLENİYOR
Ersin Destanoğlu konusunda ise belirsizlik devam ediyor. Yönetim, oyuncudan gelecek kararı bekliyor. Ersin, kendine gelen teklifleri gördükten sonra Beşiktaş'la bir görüşme daha yapacak.
Haber kaynağı: TRT Spor
YORUMLAR (31)
@Taner1903 Oranın da varsa 2. ligine anca Bir de haber bekliyorlarmış kazmadan
Neyi bakıyorlar mamashviliyi alın uzun seneler kaleyi garantiye alın. Forvetede aynı tarzda adam alın diğerleri ortalama bile olsa kurtarırlar
ersin 2. kaleci olarak kalmalı, kesinlikle 1. kaleci olamaz ancak yedek olarak da gayet iyi hem yerli ve altyapı şartını da karşılıyor.
Ersin'den bekleyen bir kulüp şampiyonluktan bahsedebilir mi?
Kardeşim bu ersin i istemiyor taraftar daha neyi konuşuyorsunuz
@Kartal taraftar istemiyor diye futbolcu gönderilmez ersin tecrübesindeki kalecinin maliyeti şu anda 10 milyon euro al yedek kalsın
Hocanın taktiğine uyabilecek kalecilerden Jayden Owusu dan başkasını almak saçma olur. Çünkü diğerleri çok pahalı. Ersin de kalsın. 1 tane de u19'dan kaleci çıkarsınlar yeter.
Ersini istemiyoruz kimki koca klüp bekliyor
Ersini ve bize 2 sezondur kabus yasatan oyuncuların cogunu istemiyoruz,üst düzey gercek bir kaleci istiyoruz
ersin kimde haber bekleniyor feshedin sozlemesini yollayin vizyonsuzluga bakin ya
@ege sözleşmesi bitti zaten ne feshi anlamıyorsun bari konuşma
Eğer transfer edeceğimiz kaleci illaki yerli olsun diyorsak, ben Berke ÖZER’i tek geçerim arkadaşlar. Madem her transfer haberinin altında yazdığı gibi bütün şartları zorlayacağız, biraz da Berke için zorlarız İnşallah. Kaliteli,ayakları iyi,en önemlisi de karakterli ve haksızlığa karşı isyankar. Tam Beşiktaş’ımıza göre.
Bu üç kaleciden birisi kesinlikle Sadece bir ligde oynamıştır Doğru mu Yanlış mı
Ersinle devam dendiği an üyelikler sona erer . Ben 5 sene sevdiğimi beklemem ulan. Burası Beşiktaş herkes kendine gelsin artık.
Kalecinin oyun kurduğu bir sistemde Ersin yedek kaleci bile olamaz . Birebirler de başarılı ama ayakları berbat Ersin'in ... 3. Kaleci olarak takımda kalabilir ...
Gregorio denen öküzü almayın başka birşey istemem
Yabancı kontenjanı açısından kalecinin yerli olması daha iyi tabii ki de, şu an öyle bir yerli kaleci yok. Altay falan diyen arkadaşlar var. Altay'ın Fenerbahçe'den kuyruğuna teneke bağlanıp gönderildiğini ne çabuk unuttunuz? Gittiği yerde ne koydu üstüne? Ersin'den çok da fazla üstün meziyetleri olmayan bir kaleci. Kaleci dediğin çok fazla inişli çıkışlı grafik sergilemez. Altay dalgalı kur gibi. Ersin'in yarım tık iyisi bizim için yeterli diyorsanız o da bizim taraftarın vizyonunu gösterir!
@Lonelyman ligde yabancı kontenjanı yok ilk onbirin hepsi yabancı olabilir
Can Uzun- Aral Şimşir bu adamları bu transfer dönemi aldık aldık. Sonra zor. Umarım bu konuda bir planımız ve bütçemiz vardır. Kaçırmayalım bu çocukları.
Ağırdan hafiften elde beleş ersin var serdalın planı kaleci almamak bunu zaten anlamış olmanız lazım bu adamlar sol kanat ve kaleci almaz tüzükte yazıyor
İnşallah berke ve altay vardır. yoksa bu dangalaklar yabancı kontenjanını kaleciden yana kullanacak . tek umudum önder özen enazından onun iq biraz yüksek yabancı kaleci alınmasının mantıksız olacagını düşünebilecek kapasitede.
Görüşün tabi- radara alın - Takibe alın - Kanca atın. şubat a kadar vaktiniz var...
Kaleci yerli olmalı 1. Öncelik berke 2. Öncelik Altay olmalı yabancı hakkımızı diğer mevkilere kullanırız.
Arkadaşlar görüşülen bu kaleciler zaman zaman avrupanın 5 büyük Ligi'ndeki farklı takımlarfa forma giymişler. Anlamışsınızdır umarım
@Hakan Eagle O zaman 5 ligde oynamış olan bir kaleciyle görüşselerdi.
Cok görüsüyoruz biraz ara versekmi acaba ???? Su görüsmeler olmasami 10 senedir biktim
Daha hala ersin deniliyor. Gerçekten kafayı yiyeceğım.
13-14 gün sonra top başı yapacaksın 2-3 gün sonra da kamp için yurt dışına çıkacaksın Hala transfer yapamıyorsun Aynı adamlar etrafında dönüp duruyorsun Dünyada başka futbolcular yok sanırım
5 ligde oynayan 3 kaleci nasıl oluyor acaba....
metin surekli kaleci mert'i kötüleyen kötülerken kendinden gecip tuhaf iddalarda bulunan kendini serefini orasini burasini ortaya koyan tahminimce ruh hastasi bir arkadas bir tahminimde ersinin kendisi olma ihtimali yoksa babasi olsa ersini o derece savunmaz zira
“Avrupanın 5 büyük liginde forma giyen 3 farklı kaleci ile görüşüyor.” Şu tabirler beni öldürüyor yaa… özeti aslında bişey bildiğimiz yok ama kesin böyledir cümlesi.
Avrupa nın 5 büyük Ligi'nde forma giyen 3 farklı kaleciyle görüşülüyor???
Ersin beyefendi Bye byeee Arabistan'a 👋🏻