Vole'deki 3.Devre programında siyah beyazlıları yorumlayan Ali Ece özetle şu ifadeleri kullandı: 

"Beşiktaş'ın bir stoperi daha var. Kendini ispatladığını düsşünüyorum. Necip Uysal, Beşiktaş'ta son 3 karşılaşmada stoper bölgesinde iyi bir performans ortaya koyuyor. Bence 3'lü savunmada kalıcı bir şekilde sağ stoper yapılabilir.
Bu formasyonda Rıdvan Yılmaz'ı geride bırakmak yerine ileride kullanmak daha faydalı olabilir. Rachid Ghezzal dee "Gerekirse 10 numara da oynarım" dedi. 

"3'LÜ SAVUNMA GERÇEKÇİ ÇÖZÜM"

Batshuayi bence iyi niyetli ve elinden geleni yapmaya çalışıyor ama hücumda çok yük biniyor. Beşiktaş'ta şu anda Rosier ve Rıdvan kanatları götürüyor. 3'lü savunma Beşiktaş'ta daha gerçekçi bir çözüm. Daha az yersin, daha çok atarsın. Atiba da stoperin göbeğine eklenebilir. Josef de olabilir ama orta sahadaki savaşçı oyuncu etkisini azaltmamak gerek.

"TEİXEİRA İLERİDE RAHATLATIR"

Beşiktaş girdiği pozisyonları daha çok gole çevirmeli. Madem ileri uçta Teixeira oynayacak. İleri ikilinin parçası olarak oynamalı. 6 ay oynamamak fiziksek olarak çok düşürmüş onu. Bu durumda en ileri uçta bitiricilik yükü böylece  Batshuayi'nin üzerinde olmayacak. Hem de rakip stoperin tamamını da kendi üzerine çekmemiş olacak. Bununla beraber seken topları en iyi tamamlayabilecek oyuncusu Beşiktaş'ın şu anda Alex Teixeira. Hem de geriye daha az döneceği için daha fazla verimli olacak.