Beşiktaş'ta gidişat Önder hocayla sezon sonuna kadar mı? Acaba bu yola doğru mu gidiyor? Bence dün öncesinde, dünkü maçtan yani Beşiktaş'ın Göztepe'yi yenmeden önce buna kimse cevap veremez. Ne devre arası, ne Konyaspor ne ve kupa maçı, ne sezon sonu? Önder hoca ne zaman ayrılacak, kimse bilmiyordu kulüpte. En yetkilisi başkan bile. Ama dünkü galibiyetten sonra en azından şimdilik hem Konyaspor maçı hem de Süper Kupa maçında beş Ocak'ta Katar'da başında Önder hocanın olacağını söyleyelim.

Önder Hoca'nın sezon sonuna kadar sanki böyle Beşiktaş'ın başında devam etmesini istiyor gibi. video oyunlarında vardır ya, arabayla belirli bir sürede belirli bir noktaya ulaşman lazım, yarışı devam edebilmen için. Şahane. Önder hoca da öyle şekilde devam ediyor sanki şu an. Şahane abi çünkü yani o kadar kısmet oldu ki Kayserispor'u yendi Beşiktaş. Güneydoğu hafta içi geliyordu. Bir anda yaptı. ikinci maç geldi değiştiremezsin. Ikinci maça çıktı derbide neler yaptı? Evet. Üçüncü maç arada skandal bir durumlar var. Işte takımla bağı arttı. Maça çıktı kazandı. Evet. Hemen on gün sonra Katar'da maç var. Yani gerçekten her şey şu an Önder Hoca'nın ve Beşiktaş'ın lehine gidiyor. Beşiktaş'ın lehine gitmesi gerektiğini şöyle söylüyorum. Çok oturmuş durumda da gördük hocayı. Futbolculara bağırıyor. Bağırdığı futbolcular. Işte sen de ayağında tutmuyor. Altmış yetmiş milyon euroları gördün. Doğru. Ya da geliyorsun gez de al. Şu an aldığı para iki iki buçuk milyon euro.

Işin sonucunda Konyaspor maçında Önder hoca görevin başında Beşiktaş'ta Katar'da beş Ocak'ta Süper Kupa maçında Önder Hoca takımın başında ama ben bir sonrası için bir şey söyleyemiyorum. Ama dersen ki Sercan nasıl bir plan olmalı ki? Sezon sonuna kadar gitsin takımın başında Önder hoca. Beşiktaş, Konyaspor karşısında mağlup olmaz. Katar'da da Süper Kupa'yı kazanırsa, Önder hocayla sezon sonuna kadar devam edilir abi. Çünkü o saatten sonra buraya kadar üç maçta gidip o an tak bir tane de üstüne kupa takım oyunculara sorduğun zaman zaten soruyor yönetim. Önder hoca kalsın diyeceklerdir büyük ihtimal. bu ortamda Önder Hoca'ya gönderemezsin. Artı taraftarı çok depresyon için. Ben çok abi çok uzun zamandır yapmıyorum bu en azından Beşiktaş'ı ben altı yedi yıldır takip etmeye çalışıyorum. Ya Beşiktaş taraftarının bu kadar kısa süre içinde sahiplendiği, ne futbolcu gördük ne teknik direktör gördük. Altını çizerek söyleyeyim. Altı yedi yıllık süreçte. 

En azından hani ben kendi adıma konuştuğum için. Önder Hoca üçüncü maçın sonunda bu taraftar seninle gurur duyuyor. Tezahüratı yapıldı. Maç sonu direkt tribünlere çağırıldı. Bu çok kolay bir şey değil abi. Doğru. Yani nedir? Maç kazanırsın Bak inan bana Vodafone Park'ta henüz tribünlere çağrılmayan isimler var. Inan bana. Evet. Üçüncü maçın sonunda bunu başarmak çok büyük bir iş. Konyaspor mücadelesi öncesinde nasıl bir öngörüm var? Çünkü şu ana kadar Kayserispor'u seksen dörtte maçı çevirerek yendi.