Kaya Çilingiroğlu, Beşiktaş gündemini değerlendirdi.
Beşiktaş'ın transfer dönemindeki hamleleri spor kamuoyunda tartışılmaya devam ederken, TRT Spor'da konuşan Kaya Çilingiroğlu siyah-beyazlı ekibin yaptığı transferlerle ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.
Beşiktaş'ın kaleci transferini olumlu bulan Çilingiroğlu, şu ifadeleri kullandı:
"Beşiktaş hakikaten bir kaleci aldı, oh dedim. İyi kötü 40 senedir bir kalecimiz oldu. Kaleci gibi kaleci."
Siyah-beyazlıların diğer transferlerini ise eleştiren Çilingiroğlu, sol bek transferine dikkat çekerek, "Onun dışında Beşiktaş, ameliyatlı bir sol bek aldı. Yeni sakatlıktan çıkmış, 4 aydır oynamayan bir sol bek." ifadelerini kullandı.
Salih Özcan transferine de değinen Çilingiroğlu, "Onun dışında Salih Özcan geldi." dedi.
Beşiktaş'ın kadrosunun hâlâ önemli takviyelere ihtiyaç duyduğunu savunan Çilingiroğlu, sözlerini şu ifadelerle tamamladı:
"Beşiktaş'ın bütün ihtiyacı bu mudur? Sosyal medyada Beşiktaş'ı yere göğe koyamıyorlar."
www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026
YORUMLAR (28)
60 yıl dersen Necmi Sabri ve Mete Efsaneleri 50/40 yıl dersen Rasim sonra Zafer sonra Engin ve kötü bir dönem Zalad Fevzi ve Jurkovic gibi şampiyonluk kaybettirenler ama Cordoba Mirvic Asper bir de Gülen kalecimiz Chorunmu vardı Rüştü ile bile şampiyonluk kazandık Beşiktaş tarihinde kalecilerin yeri büyüktür hep milli takıma kaleci vermiştir ama yüz karası Zalad Ankaragücü maçı unutulmaz
40 sene evvel kalede Adem, Zafer, Engin, Yurkoviç falan vardı. Ne kullanıyon Kaya?
Bako, Mrmiç, Cordoba, Fabri. Bunlar unutulmaz.
izleyip göreceğiz. bako ve cordoba iyi kalecilerdi.
Cordoba ve Fabri 10 numara kalecilerdi . Biraz daha geriye gidersek Mrmiç efsaneydi . İlk Beşiktaş ı takip etmeye başladığım zamanlarda Bako vardı kaleci taytı ile çıkardı acaip severdim ilk gözağrımdır . Kaya 40 sene diyerek Beşiktaş ı çokta kalecisiz gösterme . Benim için bu saydığım 4 kaleci kadar performans verirse baştacıdır . Fazlasına bile gerek yok .
Hep birşeyler eksik kalmıştı.. Bu hastalık devam etmesin.. Mevcut kadro zorla 3.4. olur. Şampiyonluk hala uzakta duruyor. Beklemedeyiz başkan..
Oldu olduda atı alan üsküdarı geçcek uefa macina 10 gün kaldı biz paragöz trossar vlahovici bekliyoruz hala gerekli takviyeleri yapmazsak nübel tek başına napsın?
Fabri iyi kaleciydi ama o zaman değerini buldu satalım kafası vardı kulüpte zaten çocuğu fulhamda da harcadılar
Baskı kurun trosard o maliyetlerle geleceğine aynı maliyetlere salahı alalım bari gerçekten bir yıldız aldık deriz trosard asla arsenalde yıldız değildi joker oyuncuydu 32 yaşında çok ekstrası olmayan adama o para çok ! Salah bizde 2-3 sene oynar büyük iz bırakır diğer oyuncuları oynatır Salah ile oynuyoruz derler
sonuna kadar haklı.biz ne aldik ya kaleci dışında. beke aldığımızı gelmeden önce kim taniyordu.salih dortmundda son sezon kac mac oynadi nasil verimli oldu.eee.baska kimi aldık.orta saha yok,sag kanat yok(cerny bir var iki yok) forvet ohtan daha iyisi olması lazım.sol knati hic söylemiyorum.oraya iki iyi adam alinmasi lazım.biri sakatlansa yine orada mustafayi veya semihi izlemek istemiyorum.zaten öyle ücüncü de olamayiz.
@🦅🦅 almeida fernandes simao quaresma oooo uçacaz kaçacaz sonuç hüsran şu oyuncu isimlerinden bakmayı bırakın hangi yıldız olcay kadar sosa kadar josef kadar marcelo kadar hilbert kadar tosic kadar katkı sağladı bak bak şunu iyi oku sen küme düşmüş takımdan gelen stoper ile anadolu takımından gelen sol bek i sol stoper yaparak prime futbol şampiyonluğu yaşadın uefada çeyreğe geliyodun sözde dersiniz hiç bir oyuncu beşiktaştan büyük değil yersennn hatta anlar mısın bilmem sana bir şey daha yazayım marcelo gitti tosic gitti yerine pepe geldin offff pepe dediniz 4ncü bitirdik
Kaya abinin futbol bilgisi kısıtlı ancak protokol, temsil konularında efsane bir isimdir. Hocanın imza töreni hakkındaki sözleri, en son TFF başkanı hakkındaki sözleri... Önder Özen de tastamam ve tek başına futbol aklı olmasa bile mevcuttan hem iyidir hem de esasen iyi bir basın sözcüsüdür. Makine mühendisliği de böyle bir şey olsa gerek. Doğru parçayı doğru yere monte etmek.
yani umarım metafordur 40 sene meselesi; zira bako, mrmiç, asper(bence myre yerine kalmalıydı) cordoba, rüştü(????) fabri bunlar varken 40 yıldır kaleci yoktu ağır agresif bir eleştiri olur...
@Olci aynen öyle kardeşim herifçioğlu sırf gündem olmak İçin ona buna saldırıyor. Baaıfsz torpilli yandaş olmadı dışında hiç bir vasfı olmayan Şey işte.
Banka teminatı güvence istiyor Vlahovic de Trossard da maaşları günü gününe ödensin istiyorlar Beşiktaş bunu veremediği için olmuyor transferler lafla ben sana senelik 15 vericem demekle olmuyor
Ne kadar komik bir durum demi onca başkan gelmiş ama hepsi aciz beceriksiz çıkmış kırk sene nedir ya kaç senede kanatsız yıllar geçirdik şaka gibi
Muhahahaha hiç güleceğim yoktu. Sanki evinde kart koleksiyonu yapıyor. Bu futboldan anlamayanları ne diye yorumcu diye çıkarırlar ki?
Sol bek Jurasekten sonra yine çöp . Akıllanmadlniz. Biktik artik !
Hakikaten en ihtiyaç bölge olan sol beke soru işareti olan futbolcu nasıl alındı
Bu Kaya kadar cahil olup da kendini felsesof satan biri daha götür bu ülkede. Cordoba kaleci değil miydi? İskoç milli kaleci gelmişti ismini unuttum, Mrmiç vardı, Asper vardı, bunlar hep iyi kaleciydi. Mert de iyi kaleciydi ama basın ve taraftar yedi onu da. 40 senede kaleci gelmemişmiş. Hasta egomanyak ya!
@Ozan herbokolog , televolenin çıkardığı babadan vasıflı ünlü Hülya ferraye/ferrari derken kapağı trt ye atmış , yorumlarını kaale almıyorum 42 yaşında kongre üyesiyim kendisini stadta sadece bedavacı olarak localarda gördük , hayatında sırada bekleyip bilet almış mı hiç mı sorun bir kaya beyzadeye.
40 sene sonra değil 10 sene sonra kalecimiz oldu nitekim fabri gayet iyi başarılı ve bize güven veren kaleciydi
@kavaklı fabrinin doğru düzgün penaltı kurtardığını hatırlıyor musun, ya da kritik maçı kendi çabasıyla aldırdığını? Bilakis, Beşiktaş ın tarihindeki en önemli maçlarından biri olan Uefa çeyrek final lion deplasman maçında bizi turdan etmişti. Fabri çok iyi bir kaleci değildi, defans oyuncularımız ve kadromuz iyiydi.
aynen öyle kale dışında geçen seneden farkı yok takımın durdular gene izliyorlar
Hülyaavşarıneskikocası Bey, yine derin ve engin futbol bilgisiyle bizleri aydınlatmış. Kimse de buna "Arkadaş bu kadar iyi biliyorsan göreve talip ol, doğrusunu yap, biz de öğrenelim" demiyor. Demedikçe de konuşuyor. Ve bu kadar konuşmasına rağmen hiçbir şey söylememeyi de beceriyor.
Adam lafın gelişi 40 yılda 1 diyor bunu bile anlayamayan olmaz herhalde ...