İşte Recep Çetin'in öne çıkan sözleri...

"FİKRET ORMAN HEYKELİNİZİ DİKERİM DEMİŞTİ..."

"FEDA dönemi imza atmadan önce Fikret Orman bize 'ilk 5'de bitirin heykelinizi dikerim' dedi. Sonra Fenerbahçe'yi yenip liderle kafa kafaya gidince 3.lük başarısızlık dedi. Samet hoca da 3. bitirince gitti yanına 'gereğini yap' dedi. Kovulduk bir nevi."

"OĞUZHAN YALNIZ KALDI"

"Oğuzhan geldiğinde çok zayıftı 1 sene fitness çalıştırdım. Oğuzhan'ın başarılı olduğu zamanlarda yanında önce Fernandes, sonraki dönem Sosa vardı. Sonra yalnız kaldı. Bazı oyuncular yanındaki partnerinden güç alır. Atiba ve Sosa ona özgürlük tanıyordu"

SÜREYYA SONER'E ŞAKA YAPINCA...

"87'de geldim Süreyya Soner eskiydi takımda, 2012'de geldim yine var. Buna şaka yapalım dedik. Kulüpten tebligat gönderttik yollarımızı ayırıyoruz senle diye. Sabah bi geldi benzin bidonuyla 'yakarım kendimi' diyor. Şaka dedik 'Vallahi yakacaktım' dedi"

DAUM'LA OLAN ANILAR

"Daum ilk geldi 'sigara içenler söylesin' dedi sigarayı attı. Baktım içenler söylemiyor. Ben içmem ama 'içiyorum' dedim. Yaktım sigarayı bunların yüzüne üflüyorum 'Sen sigara içmezsin. Ne yapıyorsun' dediler. 'Oğlum sizin yerinize içip yardımcı oluyorum işte' dedim. "Daum inanılmaz bir adamdı iyi bir taktisyendi. Aynı zamanda ilginç de bir adamdı. Sadece oyunculara değil, kendi kendine bile hata yapınca ceza verirdi. Yemeğe geç kalmıştı bir gün kendine para cezası kesmişti."

MİLLİ TAKIM'DA VE KENDİ KALESİNE ATTIĞI GOLLER...

"İsviçre maçı, çok da kötü oynuyorduk 2-0 gerideydik. Orta sahada top kenara doğru açıldı. Ben de sinirlendim kaleye doğru doldurdum kaleci de öndeymiş. Önde de olunca inanılmaz bir gol oldu. Maç sonu İbrahim Tatlıses de para vermişti gol attığım için."

"ATTIM MI JENERİKLİK ATARIM"

"Attım mı jeneriklik gol atardım. Malmö maçı, ayağımı havaya kaldırıp topa vurayım derken diğer ayağım kaydı kendi kalemize röveşata yapmış oldum. Maç sonu Engin abi 'Uçtum' dedi. 'Nah tutardın zaten çatala gitti' dedim. UEFA da haftanın golü seçmişti"

"SEBA ÇOK FARKLI BİR İNSANDI"

"Süleyman Seba çok farklı bir insandı. Bana göre gelmiş geçmiş en kaliteli başkandı. Her şeyden önemlisi futbolcu bir başkandı. Futbolcuların duygularını, hislerini çok iyi anlayan, onlara nasıl hitap edeceğini bilen bir başkandı."

"PSV'YE İSTEDİLER GİTMEDİM"

"PSV maçı öncesi Romario'ya bilendim bire bir oynuyorum. Bu nereye ben oraya. Bi ara hocasından kenarda taktik alıyor ben de gittim yanında bekliyorum. Sonra baktım hocası oyundan alıyor Gordon'a döndüm 'Benim adam çıktı ben de çıkayım mı?' demiştim. PSV maçı bitti Bobby Robson, Gordon'a 'Bu kalsın' dedi. Beni PSV'ye istedi. 'Ben duramam burada. Evleniyorum, kalamam' dedim. Feyyaz da 'Manyak mısın sen. Millet Avrupa'ya gelmek için uğraşıyor. Senin yerine ben kalayım' demişti. Hiç pişman değilim."

Duhuliye.com