23.02.2026 - 11:21

Takip Et:

6 puanlık oyun

Kartal Yiğit'in Takvim gazetesindeki köşe yazısı...

Göztepe ile Beşiktaş arasında oynanan son dönem maçları ilk yarıdaki dahil ilk kez bu kadar tek taraflı geçti. İzmir ekibi lige çıktığı son sezondan bu yana Beşiktaş'a hem oyun hem de skor olarak üstünlük kurarken dün akşam bu Beşiktaş lehine döndü. Maça arkasına aldığı destekle de çok hızlı başlayan siyah beyazlılar adeta rakibine nefes aldırmayıp bir anda skoru 2-0'a taşıdı. Çok iyi alan daraltan ve hızlı geçişlerle Göztepe'nin üzerine gelen Beşiktaş maç boyu kontrolü hep elinde tuttu. Gol yollarında Beşiktaş'ı hiç zorlayamayan Göztepe eski günlerini mumla aratırken şut bile çekmekte zorlandı. Akıllarda sadece ilk yarı da Jederson'un geç kalıp Agbadou'nun engellediği pozisyon kalırken konuk ekip ciddi anlam da bitirici oyuncu sıkıntısını yaşadı.

Yazıyı yazarken gol atmadı ama maçın görünmeyen kahramanı Oh demeyi düşünürken G.Koreli oyuncu muazzam bir füze ile ağları patlatıp adeta beni destekledi. Maç öncesi yayında Beşiktaş'ın kazandığı takdirde Başakşehir'den sonra moral ve özgüven açısından tavan yapacağını söylemiştim. Kartal, yenilmiyordu ama üst üste kazanmakta ta zorlanıyordu. Geçen haftadan sonra ciddi bir rakibe karşı da galibiyet alan Beşiktaş açısından yenilerin böylesine zorlu bir takıma karşı da ne yaptığını görmüş olduk. Genel anlam da Asllani dışında görüntü olumlu. Murillo hücum da çok iyi ama savunması biraz dağınık gibi. O yönünü de geliştirirse kazanç olur. Galatasaray derbisine kadar şu an işler iyi gidiyor. Haftaya yine bir Kocaeli deplasmanı var. Buradan da alınacak bir galibiyet derbi de Beşiktaş'ı favori yapar!

Kartal Yiğit / Takvim

HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

YORUMLAR (5)

Olm ne goldü be
23.02.2026 - 13:40

Beyler kimse gaza gelmesin. enerjisini saklayın havalanırsak hafifleriz onu istiyorlar. Oyuncudan taraftara kadar disiplin ve ciddiyet şart. Henüz bir şey belli değil. Biz bitti demeden de bitmez. En son gülen biz olalım inanın samimiyetimle söylüyorum, bu renkli medya hep iyi olduğumuzda bizi şımartıp hafifletmeye çalışmıştır. Yok Beşiktaş şüle yok Beşiktaş büle. Yemeyin.. bitirecez pneleri.

Yanıtla Beğenme (0)
Deli kartal
23.02.2026 - 12:14

Tamam takım dogru yolda daha da iyi olacak ama şu hekimoglu hastaligindan sergen vazgecsin... Bunun haricinde herkes forvet oynar.

Yanıtla Beğenme (9)
nuri şahi-biliç
23.02.2026 - 11:38

bizi bilen bilir herkes yönetime hocaya oyuncuya sallarken yapmayın sabır edin bu takım düzelecek diyenlerdeniz hatta sergen hocanın teknik adam olarak ilk tercihim olmadığını ancak bu kaotik dönemde en doğru seçim olduğunu söyleyip durduk VE sergen hocayı ilk defa geçen hafta başakşehir maçındaki oyundan dolayı skora bakmadan eleştirdim zira iyi oyuncular alındığını skor peşinde olmadığımı ama artık bu takımın İYİ FUTBOL OYNAMASI gerektiğini yazdım dün nihayet herkesin gözünün pasını silen bir oyun ve çok parlak bir skor ile galibiyet geldi ŞİMDİ YAPILACAK BİR TEK ŞEY VAR BU GÜZEL OYUNU SÜREKLİ KILMAK bakın skor demiyorum İYİ OYUN zira benim için bu sene tek hedef var oda kupa lig 3. lüğü bile umurumda değil önümüzdeki yaz dönemi nokta 4 TRANSFER İLE stadyumdaki yerinizi şimdiden ayırtın.

Yanıtla Beğenme (0)
BeşiktaşlıMetin
23.02.2026 - 11:31

Aylardır yazıyorum. Bu takım iyi olacak. Sergen hocaya sabredin. Haftaya kocaelispor maçında istediğimiz sonuç çıkmasa bile takımı desteklemeye devam. Önemli olan şu aşamada sonuç değil süreç. Bu takımın en çok kendine güvenen ve inanan taraftara ihtiyacı var.

Yanıtla Beğenme (0)
bjk alanya
23.02.2026 - 11:27

bu galibiyet,uzun süredir futboldan zerre anlamadıkları halde sürekli yönetimi sergeni takım futbolcularını eleştiren trollere girsin

Yanıtla Beğenme (0)