Beşiktaş'ın iki eski futbolcusu Anderson Talisca ile Vincent Aboubakar birlikte Al Nassr'da top koşturuyor.Takım arkadaşı olan ikili şimdiye dek 8 maça çıktı ve 9 kez ağları havalandırdı. Aboubakar 8 maçta 4 gol kaydederken, Talisca ise 5 gol 3 asiste imza attı.

Vincent Aboubakar Beşiktaş'ın geçen sezon kazandığı şampiyonlukta pay sahibiydi. Son 10 hafta sakatlığı nedeniyle oynamamasına rağmen önemli golle atan Kamerunlu, sezon sonu Al Nassr'ın yolunu tutmuştu.

Talisca, geçtiğimiz günlerde Beşiktaşlıları heyecanlandıran bir açıklamalada bulunmuştu. Talisca günün birinde Beşiktaş'ta yeniden oynamak istediğini belirterek, "Orada çok mutluydum. Günün birinde yine Beşiktaş'ta oynamak istiyorum." sözlerini kullanmıştı.

2016-17 ve 2020-2021 döneminde Beşiktaş'ta forma giyen Aboubakar, siyah-beyazlı forma ile 67 maçta 35 gol attı ve 9 asist yaptı. Kamerunlu futbolcu Beşiktaş forması ile 2 Süper Lig, 1 Türkiye kupası kazandı.

2016-18 yılları arasında Beşiktaş'ta top koşturan Talisca, 80 maçta 37 gol kaydedip 14 asist yaptı. Brezilyalı futbolcu Beşiktaş forması ile 1 kez Süper Lig kupası kazandı.