Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Habertürk'te yayınlanan Spor Saati programında kendisiyle ilgili olarak ağır ve hakaret dolu ifadeler kullanan Fatih Altaylı'ya dava açtı.

'ANTRENÖRLÜĞÜM SORGULANAMAZ'I YERDEN YERE VURDU

Altaylı 7 Ekimde yayınlanan programda Avcı'yı hedef alırken çok sert ifadeler kullanmıştı. Beşiktaşlı çalıştırıcının 'Teknik direktörlüğüm sorgulanamaz' sözlerini hedef alan Altaylı "Ulan hangi başarı" diye sözlerine başlarken şu ifadeleri kullandı:

'HANGİ BAŞARI, MADARA OLDUN GELDİN'

"A Milli Takım'a gittin, madara olarak geri geldi. Çeşitli ilişkiler sayesinde Başakşehirspor'da 4 yıl kaldın. Bunların 2 yılında çuvalladın. En tepeden kollanarak, desteklenerek... Ne oldu, altına yaptın. Sen kim oluyorsun Abdullah Avcı başarıdan söz ediyorsun. Büyük bir ukalalık, züppelik içinde 'Benim başarılarım sorgulanamaz' diyor. Olmayan bir şey sorgulanamaz. Pardon üst yapıda başarısı yok, altyapılarda var."

'GÜNEŞ'LE İLGİLİ KONUŞMADAN ÖNCE BESMELE ÇEK'

Abdullah Avcı'nın Avrupa'da madara olduğunu ve Şenol Güneş ile ilgili konuşabilmesi için önce besmele çekmesi gerektiğini vurgulayan Fatih Altaylı bu lafları Şenol Güneş, Mustafa Denizli ve Fatih Terim bile bu lafları etmediğine dikkat çekerken "Bu ne egodur kardeşim" yorumunu yaptı. Kimse 'en büyük benim' demekle en büyük olmadığını da dile getiren Altaylı 'Git işine kardeşim ya!' diyerek sözlerine noktayı koydu.

KAZANIRSA PARA SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE KULLANILACAK

İşte bu sert ifadeler nedeniyle Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı harekete geçti. 5237 sayılı Türk Ceza Kanuna göre Altaylı'nın sözlerinin hakaret suçunu oluşturması nedeniyle suç duyurusunda bulunan Avcı avukatı aracılığıyla İstanbul Anadolu 14. Asliye Mahkemesi'ne başvurdu

Abdullah Avcı açtığı 500 bin TL'lik tazminat davasını kazanması halinde gelecek parayı sosyal sorumluluk projeleri için kullanacak.

Haber Kaynağı: Asist Analiz