Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş'ın teknik direktörü Abdullah Avcı, siyah-beyazlı formayı daha önce giymiş isimleri konuk etti. Beşiktaş’ın eski futbolcularından Süleyman Oktay, Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Abdullah Avcı’ya yaptıkları ziyaret hakkında konuştu. Oktay, Avcı’nın Gazişehir maçında kırmızı kart gören Domagoj Vida ile kendisine söylediği sözleri ilk kez Radyospor’da açıkladı.

Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Süleyman Oktay’ın açıklamaları şu şekilde:

Süleyman Oktay: "Teknik ekibimizi desteklemeye devam ediyoruz"

Abdullah Avcı, Şenol Fidan, Gökhan Keskin ve kıymetli diğer arkadaşlarımız hep beraber Ümraniye’deydik. Beşiktaş zor günler geçiriyor. Teknik ekibimizi desteklemeye devam ediyoruz. Bir destek toplantısı, moral toplantısı gerçekleştirdik.

Abdullah Avcı: "Böyle sonuçlar olabilir, ama bunları atlatacağız"

Eğer Gazişehir maçından iyi bir sonuçla dönülseydi problem olmayacaktı. Abdullah Avcı işin kolay olmadığını ama hiçbir zaman yılmayacaklarını söylüyor. Hoca, ‘Böyle sonuçlar olabilir. Ama bunları atlatacağız. Ben takıma iyi futbol oynatmaya çalışıyorum’ dedi.

Süleyman Oktay: "Abdullah Avcı, Vida'daki gevşekliği sezdiğini söyledi"

Ayrıca, ‘Takım ısınmaya çıktığı zaman, futbolcuların yüzündeki ifadeden bile ne düzeyde olduğunu görüyoruz’ diyor Abdullah Avcı. ‘Futbolcuların motivasyonunu anlıyoruz’ diyor. Vida’da bir gevşeklik, rahatlık olduğunu sezmişler. Onu anlattı.

Süleyman Oktay: "Oyuncular ısınırken, o günü nasıl geçireceklerini anladığını söyledi"

Abdullah Hoca, ‘Evet, oyuncularımız ısınırken o günkü maçı nasıl götüreceğini anlıyoruz’ dedi. Hatta diğer teknik adamlar da Abdullah Avcı’ya bu konuda destek verdiler. Vida’da bir gevşeklik olduğunu sezmişler.

Beşiktaş, 4. haftada deplasmanda Gazişehir ile karşılaşmış ve sahadan 3-2'lik yenilgiyle ayrılmıştı. Abdullah Avcı ve öğrencileri, 4 puan toplayarak haftayı 13. sırada bitirdi.

Haber Kaynağ: Ajansspor