Beşiktaş, Roma'dan zorunlu satın alma maddesiyle kiraladığı Tammy Abraham için resmi teklifleri bekliyor. Suudi Arabistan pazarından bir ilgi var. Peki son durum ne?
Fotospor haberde, Beşiktaş, sezon başında Roma'ya 2 milyon euro ödeyerek Tammy Abraham'ı kiralamıştı. İki takım arasındaki anlaşmaya göre; Siyah-Beyazlılar sezon sonunda 13 milyon euro daha ödeyerek İngiliz forvetin tapusunu alacak. 1.94 boyundaki futbolcu da 30 Haziran 2029 tarihine kadar Beşiktaş forması giyecek.
DURUMLAR DEĞİŞTİ
Ancak 28 yaşındaki futbolcunun performansı, teknik heyeti memnun etmedi. Suudi Arabistan pazarından oyuncuya ilgi var. Yönetim yüksek bir teklif gelirse, Roma'ya ödemesi gereken 13 milyon euroyu hemen İtalyan ekibinin hesabına yatıracak. Ardından satış gerçekleşecek.
HİÇ TEKLİF GELMEDİ
Doğal olarak yeni bir forvet takviyesi yapılacak. Fakat şu ana kadar Abraham'la ilgili kulübe ulaşan hiçbir resmi teklifin bulunmadığı öğrenildi. Eğer İngiliz futbolcunun alıcısı çıkmazsa, Beşiktaş'ın transfer durumu da etkilenecek. Büyük ümitlerle alınan Abraham, tribünlerin en çok eleştirdiği isimlerden biri haline dönüştü.
haber kaynağı: fotospor
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (20)
Yalan haber 7 milyon euro kemiksiz maasi var Araplar bile artik kili kirk yariyor. Buna o parayi o maasi vermezler. Bu yorumu ss alin ,4 sene boyunca alacak o parayi. Ya da alacaklarinin tamami 25 milyon euroyi hesabina isteyecek o da olmayacagina gore gecmis olsun
Teklif gelmesine gerek Yok sozlesmesini yirt yolla negatiflik abidesi bu gol atacak diye bekliyoruz resmen ayip be buna biri sen forvetsin demiş bu da inanmış kapağı bi torpille Chelseaye atmış chelsea zaten aklayacak para saçıyor bunu topçu diye yedirmisler avrupaya ..şunun yerine umut nayiri al koy param yok dersin en azindan bu ne be 15 milyonluk bidon
Bu çöp u kim alır bjk çöp kutusu olmuş ancak bjk alir
Kimsenin buna golcü olarak bakıp almaz. Çok güzel figuranlık yapar kendileri elkol hareketleriyle. Ama bizimkiler sarılırlar böyle yarı sakat yaşı geçmiş işi bitmiş sahada koşamayan. Biz çok severiz işbulamayan topçulara milyonlar vermeyi. Ondan sonra çıkar " Bu yılki transferler % 95 isabetli. Herkes in gözü körya safya ne derlerse inanıyoruz.
Adam kendinden ne varsa katıyor, oyun yeni yeni düzeldi santrafor Aboubakar tarzında değilse takım arkadaşlarına muhtaçtır. Tutkusunda sıkıntı yok purocu Fırat gibi algıcıların algısına kapılmayın, son döneme kadar bu kadar kötü oynayan takımda iyi gol attı ve Avrupa maçları sonrası ezilmeyi kendine yediremeyen isyan eden tek futbolcuydu.
umut nayir kadar bile ligde gol atamayan ama yıllık maaşı 7 mio avro olan bir adam . milletin sontraforu 39 gole katkı yapıyor , bizimki de , iyi ki sergen geldi felan gibi boş demeçler veriyor . sen , yat kalk menajerlerinin kabiliyetine dua et , adamlar , 5 yıllığına , 41,5 mio avroya kazıkladılar bizim başkanı çok fena .
@camel Umut Nayır BJK de oynarken kaç gol asist yapmış? Boş konuşmayalım. Abraham 12 gol atmış yarım dönemde bu demektir ki 2.yari 20 golü geçecek.... Bu eksik takımda, kanatsız takımda bence iyidir. Sen onu GS ye yada FB takımının içine bak bakalım nasıl oluyor? Bir de olaya bu açıdan bakmak lazım?
@camel Milletin sağ ve sol açıklarına akalarındaki 10 ve 8 numaralara bak bakalım senin takımındaki oyunculardan kaç tanesi o renkli takımlarda kadroya girebilir ? Orkun ve Rafa dışında adam sayamazsın boş konuşmayın bu adam 40 tanede atsa defans 50 gol yedirdimi yine işe yaramaz ne bek var ne stoper ne kanat ne orta saha yorum yaparken sadece gol sayısına bakmayın
Kötü oyuncu diyemem, ancak o paraların topçusu değil. 15 meuro bonservis, 7 meuro maaş alan santrafor daha etkili olmalıydı...
Acele etmeyin... Yeni ve doğru oyuncular ile birlikte değerine değer katacaktır. En erken yaz transfer döneminde satılmalıdır.
Adam 90 dakikanın her anında oyunun içinde, hırs, istek, çaba, elinden geleni yapmaya çalışıyor. Dünyada zaten santrafor sıkıntısı var. Gidince daha iyisinin gelmeyeceği Rosier-Swenson, Colley-Uduokhai ve Masuaku-Jurasek örneklerinde görüldü. Asist özelliği de var, takımda kasın. Hele hele bu yönetimin transfer refansı hiç iyi değil iken !
İyi adam, takıma yerleşmesi lazım. Skorer adam zaten
15 m euro verecek futbol cahili varmı bakalım başka
Jocelin Ta Bi TS almadan alın bu adamı 10 tane rashica eder stili lamal saka gibi Ivan cedric vanspor Abraham dan iyi patlayıcı kuvveti var güçlü rak sakyi 5 tane jota yapar kesin alın Konya'dan Tunahan 10 numara cok teknik kesin alın sol beke el karuani alın skor katkısı çok hadjam dan iyi ve uygun kaleye kotarsky kedi kaleci atik 6ya diamonde cok sağlam stopere disasi alabilirsen zeki celik ve Emre can jurasek svenson rashica necip udokhai Salih yolla yazdığım oyuncular bize para kazandırır söylemesi
Abraham şu an için maliyetini oynadığı futbolla karşılamıyor.Göndermeye kalksan kimse bu arkadaş için bu paraları vermez.
Jocelin Ta Bi TS almadan alın bu adamı 10 tane rashica eder stili lamal saka gibi Ivan cedric vanspor Abraham dan iyi patlayıcı kuvveti var güçlü rak sakyi 5 tane jota yapar kesin alın Konya'dan Tunahan 10 numara cok teknik kesin alın sol beke el karuani alın skor katkısı çok hadjam dan iyi ve uygun kaleye kotarsky kedi kaleci atik 6ya diamonde cok sağlam stopere disasi alabilirsen zeki celik ve Emre can jurasek svenson rashica necip udokhai Salih yolla yazdığım oyuncular bize para kazandırır söylemesi
Bu adam beslenmeden 12 gol 2 asist..ligde 7 gol GS TS deplasmanlarda gol..Sorunun futbolcularda olmadığını sürekli tüketim çılgınlığından vazgecmemiz gerektiğini düşünüyorum.1 tane stoper sağ ve sol bek.bir tane 6-8 oynayabilen (Salih Özcan direk oturur).Para harcanacaksa savunmaya harcansin.Hücumda gerçekten fena değiliz
Ulan bu fotospor ben gençken yalan sıkıyordu hala sıkıyor bunların yaptığı habere itibar edenler var ya enteresan
Amorim boşa çıktı..bilmem anlatabildim mi??
Keşke.. Ama stoper bakana kadar hatta kaleci de dahil önce şu priska yı alsınlar ya da ona benzer birini. Tammy bini gitmesini beklemek doğry değil. Sonra kaleci, ortasaha alınsın. Felix giderse de stoper. Solbek zaten alınacak. Birde gerçek bir solkanat lazım. Aslında rafa giderse birde oyun kurucu skorer atletik bir 10 numara lazım