Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiliz ekibi Hull City, yeni sezon öncesi takımın başına Kayserispor'un teknik direktörü Sergej Jakirovic'i getirerek başlamıştı.
Premier Lig'e çıkma hedefiyle transfer çalışmalarını sürdüren Hull City'de sürpriz bir isim gündeme geldi.
Hull City, Beşiktaş'ın Boşnak orta saha oyuncusu Amir Hadziahmetovic'i kadrosuna katmak için siyah-beyazlı ekiple görüşmelerini sürdürüyor.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ
Hull City Teknik Direktörü Sergej Jakirovic oyuncuya olan ilgilerin doğrulayarak, 'Evet, Beşiktaş'tan Amir Hadziahmetovic'i istiyoruz ancak henüz bir anlaşma yok.' ifadelerini kullandı.
Geçtiğimiz sezon Çaykur Rizespor'da kiralık olarak forma giyen 28 yaşındaki oyuncu, çıktığı 23 maçta 1 gol 1 asistlik performans sergilemiş ve devre arasında Beşiktaş'a geri dönmüştü. Beşiktaş kariyerinde 57 resmi maça çıkan Amir, bu maçlarda 1 gol 8 asistlik performans sergiledi.

Fanatik
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (46)
Yıldız deyince bende Necip uysal sanmıştım. Maalesef bu senede hiç bir isteyen klüp yok. gene yan gelip Euro lari cuklalayacak.
Bu adam ne zaman yıldız oldu da haberimiz olmadı bizim. Haber başlığına bak çay demle ya
Taze kaymak da var Acun efendi yer misin..İstersen hem Hacı Ahmeti hemde üstünede para verelim..Sen yine Fenerin çöpleriyle oyalan dermişim..
Ödesin maaşını alsın zaten oynayacağı yok birde satın alma maddesi koydurun 3-5 milyon salla gitsin.Yabancı kontenjanı boşalır
Amir profil olarak hakan Çalhanoğlunun birebir aynısı ama kullanabilene
Alla beni pulla beni al takımına yar
Besiktasa gelince belese almanin derdinde fenerden alinca ödeme yap
Uçak parasını ben ödeyim sen topun yuvarlak olduğunu bilmiyorsun Acun bir de futbol konuşuyorsun Hollanda’dan Mahmut
Kiralik gitsin belki sov yapar ordan satariz saga sola
Amir yıldız, kefilim, ben ordan geçen göktaşıyım
Yıldız normal bizim ülkede önüne gelene yıldız diyorlar. Orkunada olmadığı halde yıldız diyorlar.
Türkiyede her futbolcuya yildiz diyorlar bilmiyormusunuz sanki yeni birsey
Yorumlara bakıyorum da Amir yıldız mı, Gönderin gitsin falan abi elimizdekilere tü kaka demeyi ne çok seviyorsunuz. Bu ayarda diğer türk takımlarında oynayanlara bir bakın hiçbiri Amir kadar ayağına hakim değil yıldız olmayabilir ama öyle bedavaya veya maaşın bir kısmını ödeyin diye adam gönderilmez.. Versin 3-4 m€ hayrını görsün vermiyorsa da kalsın dursun yedek olsun.
Ne oldu...Yıldız kaydı...Hull citye doğru...
Seneye Yine Eylül Ayını Getıreceksiniz Yok O Gitmedi Bu Parasını İstiyor Diye.Bonservis ile Gönderin Geri Gelmesin
Hıçbir özelliği olmayan düz bir futbolcu verin gitsin ne bekliyorsunuz
Senin başkanın Amir'in 1 Milyon Sterlin tutarındaki yıllık maaşını ödemek istemiyor, Sorun orda. Fener'den kiralanan Sayyadmanesh isimli futbolcunun tüm yıllık maaşını ödeyip 4.5 Milyon Euro ödeyerek bonservisini almıştın. Amir'in 1 Milyon Sterlinlik maaşı mı çok geldi?
Senin başkanın Amir'in 1 Milyon Sterlin tutarındaki yıllık maaşını ödemek istemiyor, Sorun orda. Fener'den kiralanan Sayyadmanesh isimli futbolcunun tüm yıllık maaşını ödeyip 4.5 Milyon Euro ödeyerek bonservisini almıştın. Amir'in 1 Milyon Sterlinlik maaşı mı çok geldi?
Acun bunu almaya kadar düştüyse yakında klübe kilit vurur....
Onana yıda alsın. Her 2 si pakette indirimli 20 mil. Sterline olur.
@Artur insan arabasini bike satarken boklamaz. Olmaz olsun sizin gibi taraftar
8 asist ne zaman yapmış, ceza sahasına 8 tane pas attığını bile düşünmezdim!
Amir bizim yıldız oyuncumuz değil ki. Herkese yıldız dersen bu ünvanın bir anlamı kalmaz. Amir bizim fiyat performans oyuncumuzdu artık o da değil.
Bu başlıkları yapan kim? Amir Hadziahmetovic gibi oyunculara "yıldız" diye diye takımın geldiği duruma bak... Yıldız mildiz değil, vasat bi futbolcu iyi mücadele eder ama iyi futbolcu değil ! gitsin alacağımız her kuruş iyidir...
Acun Ilıcalı resmen futbolun Ali Cengiz oyununu çözmüş: Amir'i Beşiktaş’tan bedavaya kiralıyor, sonra da “maaşın bir kısmını siz ödeyin, ayıp olmasın” diyor. Hull City’ye oyuncu değil sanki devlet destekli burslu öğrenci gönderiyoruz.
4M sterlin zorunlu satın almayla kiralayin hayrını görün yoksa zaten Turkiye'de alıcısı var.
Kafalarina gore makara yapiyorlar. Besintasin yildizi falan .
Acun birader verdik gitti, al hayrını gör
Anlaşma yok çünkü beleşe, kiralık, yıllık ücretinin yarısını bize ödeterek almak istiyorlar.
rafa sılvayı ıstedı sandım eee bu capulcular arasında amır yıldız gıbı dogru demıs :D