Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, teklif gelmesi durumunda Beşiktaş'a destek olmayı seve seve kabul edeceğini söyledi.

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programına bağlanan Acun Ilıcalı, koronavirüs nedeniyle Süper Lig'de maçların seyircisiz oynanmasının en çok Galatasaray'ın aleyhine olduğunu söyleyerek, "Seyircisiz olayı bence en çok Galatasaray'a zarar verdi" dedi.

"Bırakmam Seni" kampanyası düzenleyen Beşiktaş'a destek olmayı seve seve kabul edeceğini söyleyen ünlü yapımcı, "Beşiktaş'tan bana bir teklif geldiği zaman ben seve seve kabul ederim dedim. Kulüplere destek olmamız lazım. Galatasaray'dan yarın öbür gün bir teklif gelse onlara da destek olurum. Amacımız futbola destek olmak. Zaten 'hayır' diyecek bir karaktere sahip değilim. Konu Fenerbahçe olunca tabii ayrı" diye konuştu.

Hollanda Ligi ekibi Fortuna Sittard'ı satın almaya çok yakın olduğnu belirten Ilıcalı, "Fortuna Sittard ile anlaşma aşamasındayım. Çok iyi bir ekip kurup, genç oyuncular yetiştirmek istiyorum. Altınordu gibi bir proje olacak. Türk futboluna önemli yetenekler kazandırmak istiyorum. Sittard'da yetişen çok önemli bir futbolcuyu Fenerbahçe'de görmek gibi bir hayalim var" dedi.