Şampiyonlar Ligi yayın haklarını kurduğu Exxen platformu adına satın alan Acun Ilıcalı'ya, Beşiktaş - Dortmund maçının şifresiz yayınlanması için büyük bir talep oluştu.

Beşiktaşlı taraftarların sosyal medyada başlattığı Beşiktaş maçı şifresiz yayınlansın kampanyasına Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın da katıldı ve maç yayınıyla ilgili olarak, ""Tüm ülkenin bu maçı izlemesini isterim. Biz ülkemizi temsil ediyoruz. Alacağımız puanlar ülkemiz için çok önemli olacak. Acun, kanalı aç, herkes izlesin, bir seferlik böyle bir şey yapabilirsin. TV8'den tüm halka verebilir." ifadelerini kullandı. Sergen Yalçın'ın bu sözleri sonrası kamuoyunda Acun Ilıcalı'nın bu büyük isteği kırmayacağı ve maçı şifresiz yayınlayacağı beklentisi oluşmuştu.

Şu sıralarda Haber Global'de Candaş Tolga Işık'ın programına konuk olan ünlü televizyoncu Ilıcalı maç yayını tartışmalarına son noktayı koydu.

Maçın şifresiz yayınlanmasının imkansız olduğunu belirten Ilıcalı, "Çok sevdiğim, çok başarılı bir dostum Sergen Yalçın. Burada herkesin kendi alanında kendi işi var. Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi gelirini nereden elde ediyor? UEFA, bizim yayın hakkı olarak ödediğimiz paraları kulüplere dağıtıyor. Ben Beşiktaş'ın maçını verirsem, bu kez Galatasaraylılar ve Fenerbahçeliler de istemez mi? Benim Beşiktaşlılarla aram çok iyi ama Galatasaray ve Fenerbahçe ile de öyle. Şampiyonlar Ligi 6 yıldır bedava yayınlanmıyor, Acun bedava yayınlasın... Hadi bu maçı ücretsiz yaptık, 2. maç ne olacak? O maçlar için satın almayacaklar mı? Keşke elimde sihirli destek olsa da yapsam..." ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı bu sözleriyle Duhuliye.com'un bu sabah kendisiyle yaptığı röportajla okuyucularına duyurduğu haberini doğrulamış oldu.

Duhuliye.com