İşte Dalgakıran'ın yaptığı açıklamalar;

'Bu süreç sadece Beşiktaş’ın tek başına atlayacağı bir süreç değil. Topyekün dünyadaki insanların, hep beraber atlatacağımız bir süreç. Hem ülkemiz hem spor camiası olarak hepimizin beraber atlatacağı bir durum. Bizlerde bu sürecin bir parçası olarak konulan kurallara uyarak hareket ediyoruz. Şu anda ligler ertelendi. Birinci mesele herkesin sağlığı.'

'Derbide mesafeyi koruduk'

Derbiden evvel koronavirüsün yayıldığı ortaya çıkmıştı ve uyarılar da vardı. Fakat burada biz liglerin ertelenmesini talep etmiştik. Baştan tepki gördük ama sonradan haklı olduğumuz ortaya çıktı. Bu virüs başladığı andan itibaren o mesafe kuralına uyduk ve dikkat etmeye çalıştık açıkçası.

'Önlemlerimizi alıyoruz'

Biz bütün kulüp çalışanlarımızı evden çalışabilecek şekle getirdik. Kartal Yuvası Mağazaları’nı kapattık. İnsanların bulunduğu her bölgeyi dezenfekte ettik. Ciddi bir dezenfeksiyon uygulaması yaptık. İnsanların bir araya gelişlerini çok zaruri olmadıkça engelleyecek kararlar aldık. Bu şekilde önlemlerimizi sürdürüyoruz.

'Oyuncu formları 2. planda...'

İnanın şu andaki gündem form tutmanın bile çok üstünde.. Hastalık kapmadan ya da hastalık kapıp diğer insanlara zarar vermeden bu dönemin geçmesini bekleyeceğiz. Diğer konular tamamen ikinci üçüncü planda.

'Liglerin oynanacağını düşünmüyorum'

Şu anki gidişata baktığımız zaman bu ligin oynanabileceğini çok düşünmüyorum. Dolayısıyla bu durumda hem Avrupa’da ve Türkiye’de UEFA, federasyon kararlar alacaktır. Geçmişte uygulanan kararlara bakacağız. O kararlar refere alınarak aynı kararların uygulanacağını düşünüyorum.

'Kurallara bağlı kalalım'

Bütün sporseverlere şunu söylemek isterim. Spor hem bedensel hem ruhsal sağlıktır. Son yüzyılın belki en büyük felaketlerinden birini yaşıyoruz. Açıklanan kurallara sıkı sıkıya bağlı kalalım. Ne kendilerine ne başkalarına zarar vermeyecek şekilde bu dönemi atlatmaya çalışalım.