Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Adriano, Sao Paulo yöneticileriyle yaptığı transfer görüşmesinde anlaşma sağlayamadı. Brezilya kulübünden konuyla ilgili açıklama geldi.

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren ve siyah beyazlılarla anlaşamayan Adriano, Sao Paulo ve Santos'un tekliflerine de sıcak bakmadı. Geçtiğimiz hafta Sao Paulo yöneticileriyle bir araya gelen Adriano ile anlaşma sağlanamadı.

Sao Paulo cephesinden yapılan açıklamada, Adriano'nun kendileri için çok iyi bir tercih olacağını fakat menajerinin sunduğu şartların ardından anlaşma sağlayamadıkları ifade edildi. Tarafların bir kez daha bir araya gelmesi beklenirken Adriano'nun şartlarına Sao Paulo'nun uyum sağlamasının zor olduğu görüldü. Şu anda mali açıdan sıkıntılı günler geçiren Sao Paulo yönetimi, Adriano'nun istediği yıllık ücrete sıcak bakmıyor.

NELER YAŞANMIŞTI?
Globo Esporte'un haberine göre, Sao Paulo yöneticileriyle Adriano Cuma günü bir araya geldi. Sao Paulo, Adriano'ya sözleşme önerdi. Sao Paulo yönetimi performans odaklı maaş artışı ve kısa vadeli bir sözleşme önerdi. Adriano ise uzun vadeli bir mukavele istedi. Ancak Sao Paulo, yaşından dolayı Adriano'ya uzun vadeli bir sözleşme önermeye sıcak bakmıyor.

Beşiktaş Adriano'ya 1.2 milyon euro teklif etmiş, futbolcu 2 milyon euro isteyince görüşmeler tıkanmıştı.

FutbolArena