Ahmet Çakar, Vole Youtube kanalında Beşiktaş'ın uzun süredir gündeminde yer alan Orhan Ak olayıyla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.


İşte Ahmet Çakar'ın sözleri:


"Beşiktaş'ın en büyük problemi Beşiktaş taraftarıdır.

UNUTULMAZ İKİ OLAY VAR

Size iki tane tarihte asla unutulmayacak Beşiktaş taraftarının olayını söylüyorum.


Birincisi, Beşiktaş tarihinde bir tane efsane başkan vardır. Rahmetli Süleyman Seba. Baba yarımdı, babamın çocukluk arkadaşıydı. Ölmeden önce ellerinden öptüm. Onun başkanlığında hakemlik de yaptım. Beşiktaş taraftarı bu başkanı küfürle gönderdi.


İkincisi, 'Emek hırsızı Burak' diye yıllarca bağırdınız. Sonra Burak geldi bağrınıza bastınız. Şimdi Burak takım kaptanı oldu mu?

ORHAN AK'IN YERİNDE BEN OLSAM...

Yapmayın Beşiktaş taraftarı, bunları yapmayın. Size saygım var, seviyorum ama yakışmıyor. Yaptığınız hataları söylerim. Süleyman Seba'yı küfürle gönderdiniz, emek hırsızı dediğiniz Burak'ı baştacı ettiniz.


Ne varmış Orhan Ak'ta ne yapmış Orhan Ak Beşiktaş taraftarına? Allah korusun silahla falan uğraşmam. Benim arkaşadaşıma 20 kişi saldırsa varsa silahım çekerim kardeşim. Abdullah Avcı sana sesleniyorum, Fikret Orman sana sesleniyorum, Orhan Ak'ı vermeyeceksiniz. Sıra size gelir sonra. Ne yapmış Orhan Ak, Beşiktaş'a dil mi uzatmış? Beşiktaş taraftarı bir oyuncusunu döverse o da kardeşini koruyacaktır. Silah iyi bir şey değil ama ne yapacaksın? Beni vurdular kardeşim. Silahım yoktu. Silahım olsaydı ne yapacaktım, kendimi savunacaktım? Nefsi müdafadır..."


Haber kaynağı: duhuliye.com