Beşiktaş’ın bu akşam deplasmanda Amedspor ile oynayacağı karşılaşma öncesinde Ahmet Çakar’dan dikkat çeken bir tahmin geldi.
Libero TV’de mücadeleyi değerlendiren Çakar, karşılaşmanın kâğıt üzerinde oldukça zorlu göründüğünü belirterek iki takımın galibiyet ihtimallerinin birbirine yakın olduğunu ifade etti.
Ahmet Çakar, “Amedspor-Beşiktaş maçı kâğıt üzerinde çok zor. Kâğıt üzerinde üç ihtimalin, hatta Amedspor’un da kazanma ihtimalinin birbirine yakın olduğu bir maç” dedi.
Karşılaşmanın beklenenden farklı geçeceğini savunan Çakar, Beşiktaş’ın mücadeleyi rahat kazanacağını söyledi.
Deneyimli yorumcu, “Ama bence öyle geçmeyecek. Beşiktaş maçı çok rahat alacak. En az iki farklı kazanacak” ifadelerini kullandı.
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında saat 20.00’de Amedspor’a konuk olacak. Diyarbakır Stadyumu’nda oynanacak mücadeleyi hakem Ali Şansalan yönetecek.
duhuliye.com
www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026
YORUMLAR (21)
Bu rakibi niye herkes gözünde büyütüyor anlamıyorum. Diyarbakırspor işte. 3 gün önce Marsilya'yı dörtlemiş takımın Diyarbakırspor'dan korkmasını bekliyorlar. Te Allahım :)
dün kollamasaray yenilince mecburen beşiktaşı doğramaya çalışacaklar. hepsini üst üste bindirip yenmeliyiz.
Enteresan değil mi rakiplerimiz ayrıcalık istiyor biz ise sadece adalet İşte Büyük Beşiktaş'ın farkı da bu
Normal sartlarda Beşiktaş'ın çok rahat alabileceği bir maç. Ama öyle değil niye; çünkü TFF'de çok hesaplı ve derin bir yapı var! Bu derin yapı kolay kolay Beşiktaş'a yol vermez. Amed ise anda durum itibariyle proje takımı durumunda. Bir'de bunun fener ayağı var, niye;çünkü bu sene cincon'da hayır yok. Fener'i mutlaka ama mutlaka yarışta tutacaklar! Bunu ileriki haftalarda göreceğiz. Onun için Beşiktaş'ın çok sağlam durması lazım. Yoksa puan kaybettirirler. Hakemi'de yeneceksin, proje takimini'da yeneceksin. Bunun başka yolu yok. Bunu Alanya'da yapamadı! Bakalım bu akşam yapabilecek'mi. Bu gibi engelleri aşarsa Şampiyon olur. Çünkü ancak Beşiktaş güçlü durursa Şampiyon olabilir.
Beşiktaş İn işi her zaman zor. Sadece rakip değil ki. Adam var a çağrılıyor Var a gidince kararı o kadar peşinki başka görüntü istemeye başka açı sormaya dahi ihtiyaç duymuyor en belirsiz açıya dahi tamam diyor golü iptal ediyor. Peki bu gol şampiyonu belirleseydi.
AMED tabii avantajlı olur, öncelikle evinde oynuyor, daha da önemlisi Çirkef Yapı/TFF/MHK yanında olacak!!? BJK'nin bu maçta mücadele edeceği asıl rakibi satılmış hakem/TFF/MHK olacak!!? Rakip sadece AMED olsa tabii yine çok zorlanacak ama kazanma şansı yine yüksek olurdu, şu hâlde muhtemelen maçı en kötü berabere bitirtmeye çalışacaklar!?? Zaten Operasyon hakemi Ali Şansalan'ı da atamışlar, işimiz imkansıza yakın zor gözüküyor, hadi hayırlısı!!?
Son dört yıldır Gs’nin başına geçtikten sonra Türkiye’de hemen hemen her maç yaptığı hakaretlerden ve ettiği küfürlerden ceza almayan Okan Buruk,Trabzon maçında hakeme kibarca pozisyonu sormuş sarı yemiş sonrada sarı niye deyince atmış! İlk yarı dağılmış Gs’nin küfürbaz hocasının bu kadar kibar olacağını tabiki düşünmüyorum bakalım hakem ve gözlemci raporları ne çıkacak,daha önce böyle çok vukuatı var,2023’teki Bayern maçında hakem Antonia Nobre’ye ettiği küfürler kameraya yansıdı,yine aynı maçta 4’cü hakeme ofsayt ver dediği kameralara yansıdı,,2017 Başakşehir-Akhisar maçında hakeme hakaret ve küfürden 3 maç ceza aldı,2017 Gs-Akhisar maçında sportmenliğe aykırı davranışlardan 5 maç ceza aldı,ayrıca aldığı para cezaları gırla,tam yapıya layık bir hoca
Bu maçta asıl rakibimiz YAPI!!? Rakip sadece AMED olsa işimiz yine zor ama nispeten şansımız yüksek diyebiliriz!?? Fakat çirkef YAPI/TFF/MHK ile mücadele etmek zor, türlü şike ve hilelerle takımı mental olarak düşürecekler bence, hakem operasyon yapmaya gelmiş gözüküyor, satılmış TFF/MHK ile kazanmak kat be kat zorlaşıyor, hatta imkansız hale geliyor, algı üstüne algı ile kirli işlerini BJK üzerinde icra etmeye çalışan bir YAPI var ki bu çok tehlikeli!!? Ülke futbolunun bir arpa boyu yol kat edememesinin 1. sebebi bu zaten!??
Malum balon patladı, bu takım karşısında başka takım olsaydı müsaade etmezlerdi iki kollanan takım karşılaşınca balon olan patlıyor böyle. Bunun acısını Beşiktaştan çıkarabilir bu ff dikkatli olunması gerekiyor.
Normalde rahat alacağımız bir maç ama iddaa oranı çok yüksek ve bu oranı yedirmeyecekler. Umarım yanılırım ama Fenerle Trabzon’u bize yaklaştıracaklar gibime geliyor.
@Beşiktaşk neyi yüksek kardeş 1.69 felan deplasman maçı gayet iyi
Ben de rahat kazanacağımızı düşünüyorum. Ama şu da bir gerçek bu maça hazırlanmayı bırakın dinlenmeye bile fırsatı olmadı oyuncularımızın. Amedsporlular 8 gün hazırlandılar ve önceki maç da ilginç bir şekilde evlerindeydi
Hakemler yine iş başına geçerlerse kazanmak zor olacak
Bu maçta umarım operasyon çocukları bi çorap örmez hersey bekliyorum bunlardan
Marsilya'yı 1 farkla, Diyarbakır'ı 2 farkla yeneceğimizi söyledi, gelişme var, ancak kağıt üstünde yakınlar yorumu saçmalık 😡
Küfürsüzlük çok zor! Amedle Ahmet alır ama neyi?
Bi git ya Kolpacı Beşiktaşımızı ağzına alma git fetösarayınla uğraş
Amedin galibiyet ihtimalini Beşiktaşla ayni oranda gormek ? Cakar yıllardır hicbisey ogrenememissin futboldan heep bosa ekmek yemissin. Haa amed yenedebilir ama bu supriz olur kardes beklenen durum olmaz biz trabzon degiliz
Beşiktaş kazanıp lider olacak inşallah