Beşiktaş'ta Valerien İsmael'in Türk bir yardımcı antrenörü ekibine dahil edeceği iddiaları sonrasınada bu antrenörün Ahmet Dursun olacağı  öne sürüldü. Duhuliye.com olarak siyah beyazlıların unutulmaz isimlerinden biri olan Ahmet Dursun ile temasa geçtik. Ahmet Dursun'un sözlerinden öne çıkan ifadeler şöyle: 


"Benim Beşiktaş yönetimleriyle her zaman iyi ilişkilerim olmuştur. Gerek başkanımızla, gerek Emre Kocadağ ile benim ileride teknik ekipte görev almam için görüşmelerimiz oldu. Ancak henüz netlik kazanmış bir şey yok. Beşiktaş forması giymiş, antrenorlük yapmak isteyen her futbolcunun bu camiada görev alması en büyük hayalidir. 

"TÜM TESTLERİ GEÇTİM"

Ben TFF’nin bütün sınavlarını başarıyla geçip eğitimlerimi aldım, yeterlilik ile ilgili gerekli diplomalara sahibim, daha sonra Rizespor'da hem yardımcı antrenörlük hemde sportif direktörlük görevlerinde bulundum. Yaptığım paylaşımı ileride bir gün en büyük isteğim gibisinden yaptım. Bir gün ben de Beşiktaş’a hizmet etmekten onur duyarım. Ancak şu an için alınmış bir karar yok.” 

Duhuliye.com / ÖZEL HABER