İşte Gürses’in HABER1903’e yaptığı açıklamalar:

-MAÇTAKİ TEK ELEŞTİRİLECEK KİŞİ CÜNEYT ÇAKIR’DIR-

Bursaspor maçında Cüneyt Çakır’ın VAR’a gitmemesini eleştiren Faik Gürses; "Adem Ljajic'in işlemleri tamamlandıktan sonra Bursaspor maçında oynayabilirdi. Oğuzhan'ın da uzun zamanın ardından o pozisyonda iyi bir performansına tanık olduk. Belki Adem, o pozisyonda oynasaydı Oğuzhan bu kadar verimli olmayacaktı. Maçtaki tek eleştirilecek kişi Cüneyt Çakır'dır. VAR'a gitmeyip, pozisyonu kendi değerlendirdi. VAR'ı uygulayan ülkeler ile bizim ülkemizdeki VAR sisteminde biraz farklılıklar gözükmeye başladı" dedi.

-ŞENOL GÜNEŞ’İN HESAPLARINI ETKİLEYECEK-

Beşiktaş’ın yaptığı puan kayıpları ile ilgili Gürses; "Lige verilen ara Beşiktaş'a iyi gelecek. Yeni transferler uyum sorununu atlatacaklar. 4 maçta kaybedilen 5 puan, Şenol Güneş'in şampiyonluk yolundaki puan hesaplarını etkileyecek" dedi.

-AHMET NUR ÇEBİ, BERK HACIGÜZELLER, METİN ALBAYRAK…-

Olağanüstü Genel Kurul ve Tüzük Tadil Kongresi’ne değinen Faik Gürses; "Tüzük Tadil Kongresi’nde bazı değişiklikler olacak. Yönetimin 10 kişi ile sınırlandırılması, başkanın maaş alması söz konusu olacak. Ben sayın başkanın yeni yönetime eski yönetimden 2-3 kişi alacağını düşünüyorum. Ahmet Nur Çebi, Berk Hacıgüzeller, Metin Albayrak, Emre Kocadağ, Hakan Kalkavan gibi isimlerin yeni yönetim listesinde olmayacağı konuşuluyor. Bu ara kongrede sayın başkanın kazanacağını, Mayıs ayında yapılacak kongrede farklı adayların söz konusu olacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER