Çift antrenmanlarla kalan 8 maç için hazırlıklarını sürdüren siyah beyazlılarda yöneticilerin öncelikleri mali tablolara göre en uygun şartlarla kontrat yapmak.

Edinilen bilgiye göre Beşiktaşlı yöneticiler futbolcularla görüşmelerini sürdürürken hiç bir ismi vazgeçilemez olmadığını düşünüyor. Futbolcuların içeride biriken alacaklarının yanı sıra transfere de kaynak bulması gereken yönetim, bu sebeple yeni sezon planlamasını minimum maliyet üzerinden yapıyor.

İlk olarak futbolcu maaşlarını düşürmek için harekete geçecek olan Başkan Ahmet Nur Çebi, karantinasının bitmesiyle bu görüşmeleri hızlandıracak. Bu günden itibaren yeniden Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ne gitmesi beklenen Başkan Çebi'nin, Futbol A Takım Sorumlu Yöneticisi Emre Kocadağ'la beraber maaş indirimi konusundaki görüşmeleri, kaldığı yerden devam ettirmesi bekleniyor. Elini güçlü tutmaya çalışan yönetim yeni sezon içinde alternatif isimleri elinde hazır bulunduruyor.

Diğer yandan Başkan Çebi ve Ekibinin teknik heyetten altyapıdan gelen oyuncuları hazır hale getirmelerini istediği öğrenildi.

duhuliye.com