Fikret Orman dönemi yöneticilerinden Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun mevcut yönetim ile ilgili açıklamalarını değerlendiren Şeref Nasır, eski yönetimi topa tutarken “6.5 sene bu arkadaşlarla görev yapmış Ahmet Nur Çebi’nin de kendini temizlemesi lazım”dedi.

İşte Eski Divan Kurulu Başkanı Şeref Nasır’ın açıklamaları:

“Beşiktaş’ı malum eski yönetim çok kötü bir duruma soktu. 2014 yılında ben gidişatın ikazını yapmıştım ve Fikret Orman Bey beni disipline vermişti. Benden 2 sene sonra Yalçın Karadeniz aynı ikazı yaptı ancak sonuç olarak Beşiktaş maalesef çok çok kötü günlere geldi. 431 milyondan alınan borç 3 milyarlara çıktı.

Şimdi son günlerdeki açıklamalarla ilgili konuşursak o borcu yapan yönetimin hukukçusu olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu nasıl böyle bir bombardımana tutabiliyor yönetimi anlamıyorum aslında teşekkür etmesi gerek. Çünkü Ahmet Nur Çebi ve arkadaşları çok zor bir mali portrenin altına ellerini koydular. Buna rağmen Şafak Mahmutyazıcıoğlu hiç utanmadan böyle bir yüklenme yapıyorsa ona yazıklar olsun.”

ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU ÖNCE HESAP VERSİN

“Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin prim aldığına dair açıklamalara kesinlikle inanmıyorum. Ahmet Nur Çebi böyle bir şeye tenezzül etmeyecek varlıkta bir insan. Bu kadar ufak bir rakama kesinlikle tenezzül edeceğine inanmıyorum. Bunun nasıl olduğu bizim kulağımıza geldi ama ispatı olmadığı için ben söyleyemem. Şu kadarını söyleyebilirim Ahmet Nur Çebi’nin değilde kendi arkadaşlarından birinin bu primi aldığı söyleniyor.

Diğer yandan Şafak Mahmutyazıcıoğlu evvela kulüpten aldığı danışmanlık parasının hesabını versin önce. Böyle bir danışmanlığa üstelik kulübün ihtiyacı da yoktu çünkü kulübün 5-6 kişinin çalıştığı hukuk bürosu var. Önce 2 milyon TL lik faturayı açıklasın Şafak Mahmutyazıcıoğlu...”

ŞİMDİ BOĞAZDA YATLARLA TUR ATIYORLAR

“Yani Beşiktaş çok kötü bir devir yaşadı nasıl toparlanacak bilmiyorum. Zaman zaman arkadaşlarla bunun hesabını yapıyoruz sağda alıyoruz olmuyor soldan alıyoruz olmuyor. Beşiktaş’ı batağa sürüklediler kendileri şimdi boğazda yatlarıyla turlar atıyorlar. Bir çok şey duyuyoruz kendi davetlerine bile özel uçaklar tutulmuş gidilmiş, ilginç bir çağ yaşanmış o dönem, hepsinin yatları var şimdi bilmiyorum var mıydı yönetime gelmeden önce...”

AHMET NUR ÇEBİ’NİN DE KENDİNİ TEMİZLEMESİ LAZIM

“Evet Ahmet Nur Çebi 6.5 sene bu arkadaşlarla görev yapmış bir 2. başkandı fakat kulüpte o kadar enteresan işler olmuş ki o nedenle Ahmet Nur Çebi’nin bunları meydana çıkartıp önümüze koyması şart. Eleştirilere yüzde yüz hak veriyorum kendisini temizlemesi lazım. 10 sene geriye kadar araştıracağım diyordu. Benim duyduğuma göre de evvela stattan başlanan bir araştırma başladı çünkü bize de sorular sordular tabi bizde bir delil yok sadece kulağımıza gelenleri paylaştık. Eğer bu araştırma yapılıp açıklanmazsa bu durum aleyhine olacak ve ibre kendisine de dönecektir. Bizlerde bu araştırmayı ve sonuçlarını kesinlikle bekliyoruz.”

VİRÜS OLMASAYDI MAYIS’TA SEÇİM OLURDU

“Eğer bu koronovirüs olayları olmasaydı Mayıs ayında bir olağanüstü seçim bekliyordum. Önce bir Divan toplantısı ardından seçim olur fikrindeydim ama bu durumda imkansız. Şu an en öncelikli konu ana gelir kaynağımız futbolun oynanması. Oradan elde edilen gelirlerle maaşlar ödeniyor. Son olarak futbolculardan fedakarlık bekliyoruz sonuçta ortada bir futbol takımı olmazsa onlar da ortada kalacak.”

duhuliye.com ÖZELHABER