Ahmet Oğuz, ''Lige yeni çıkan bir Gençlerbirliği vardı. Her takım sezona iyi başlamak istiyordu. İstediğimiz gibi olmadı. Bireysel hatalar da oldu, buna kendimi de katmak istiyorum. Daha sonra dikkatli ve daha çok çalışan bir Gençlerbirliği gördük. Araya bu şekilde girdik. İstediğimiz hedeflere ulaşacağımıza inanıyorum'' dedi.

Oğuz, Hamza Hamzaoğlu ile ilgili olarak ise ''Futbolda bunlar var. Bir şeyler olmazsa kan değişimi gerekiyor. Saha içinde hocamız pozitif ve bu oyunculara yansıyor. Lige kötü başlamıştık. 18 puan kötü gözükmüyor. Daha iyi olacaktır'' ifadelerini kullandı.

Halil İbrahim Pehlivan ise ''Sezon talihsiz başladı. Daha sonra güzel oyunlar sergiledik ve izleyenlere keyifli maçlar seyrettirdiğimizi düşünüyorum'' dedi. Pehlivan, ''Hamza Hoca'nın gelişiyle takım ve bireysel olarak özgüvenimizin arttığını söyleyebilirim. Saha içinde ve dışında bize katkı sağladı'' şeklinde konuştu.

Ahmet Oğuz: ''Bana hep ikinci bir Gökhan Gönül derlerdi''

Ahmet Oğuz, idolü hakkında sorulan soruya ise şu cevabı verdi:

''Bana hep ikinci bir Gökhan Gönül derlerdi. Ben onu çok beğeniyorum. Futbolda yaş artık yok ama bu yaşa rağmen bu kadar üst düzey oynuyorsa gerçekten iyi futbolcudur. İkinci bir idolüm ise Dani Alves'' 

 

Kaynak: beINSPORTS